dureri de picioare

10-10-2016
maia 29
Nu este medic/terapeut
maia 29
Dueri de picioare foarte mari sub genunchi ciocuri instabilitate pe picioare ce poate insemna va rog tare mult sa ma ajutati
1 comentarii
0
10-10-2016, ora 18:57
Dr. Enescu Dumitru Marius
Ortopedie si traumatologie, Constanta
Dr. Enescu Dumitru Marius
Buna seara
Datele pe care le-ati furnizat, desi destul de semnificative ca valoare intrinseca, se rostogolesc "in gramada" peste o structura diagnostica despre care nu stim nimic.
Cu precizarea ca noi folosim astfel de date numai pentru crearea unui context de investigatie diagnostica, este necesar sa ne dati date ca: sexul, greutatea, inaltimea, tipul de activitate, daca suferiti de boli cronice sau ati aut traumatisme in antecedente.
De asemenea, este important sa ne spuneti cand au aparut durerile, sa ne dati o localizare si un context clar al lor, asa cum il percepeti Dvs, sa ne spuneti daca ati facut investigatii de sange sau imagistice (Radiografii, CT, RMN, etc.), daca ati luat vreun tratament, chiar si automedicatie si ce efect a avut, etc. Intrucat nu avem cum sa va "vedem' clinic, adica sa va consultam direct, informatiile acestea simple pot fi pentru nem niste noi relevante si ne dati posibilitatea sa facem niste estimari diagnostice / terapeutice care sa va orienteze favorabil, sa va foloseasca la ceva. Evident ca estimarile noastre sunt si raman cu valoare speculativa si nu pot inlocui, din punct de vedere deontologic, consultul si demersul terapeutic nemijlocit al medicului.
Din cele spuse, ar putea fi o suferinta mai veche a genunchilor, agravata recent si posibil, o alta la nivelul coloanei lombare. Ar fi util sa va verifice un medic ortoped si sa faceti radiografie de genunchi bilateral fata si profil si colona lombara fata si profil. Posibil ca ulterior aceste investigatii sa trebuiasca sa fie completate, dar pentru moment ma tem ca nu pot sa va spun mai mult.
Cu stima
SL Univ Dr. Marius Enescu
Medic Primar Ortopedie Traumatologie
Doctor in Stiinte Medicale
Constanta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de picioare
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  •