dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu

26-11-2009
mestecareana
Nu este medic/terapeut
mestecareana
buna ziua. am nevoie de sfaturile si de ajutorul dumneavoastra.am o fetita in varsta de 17 ani.la inceputul lunii septembrie a fost la grigore alexandrescu unde i s-au facut analize de sange.totul arata ca este in regula.dna doctor a diagnostigat-o cu lipsa mare de magneziu si tensiune mica.a luat tratamentul cu pastle de magneziu forte+b6(romanesc) +eurovita cu multiminerale si a fost bine. acum la o luna si jumatate dupa problemele anterioare fetita se simte rau.are stari de greata, uneori are dureri de spate si o stare generala proasta. mentionez ca ciclul menstrual i s-a dereglat fata de cum era inainte.am fost din nou la grigore alexandrescu si dna doctor de servciu(urgente) i-a spus ca nu are nimic.i-a prescris ranitidina si metroclopramid pe care le-a luat aseara si azi dimineata dar starea de greata persista..i-am facut ceai de sunatoare, nu manaca nimic prajit sau gras, nu bea sucuri, pot sa zic ca mananca destul de sanatos.la lipsa de magneziu s-a ajuns din cauza ca toata vara a mancat destul de putin pe motiv ca nu vrea sa se ingrase. va multumesc.
8 comentarii
0
17-12-2009, ora 09:43
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună dimineaţa,

NU are voie să bea ceai de sunătoare dacă ia metoclopromid, interacţionează puternic (negativ).
Dacă se simte aşa de rău nu are cum să nu aibă nimic. Din câte ştiţi, fata dvs. ia vreun tratament pentru slăbit?

Toate cele bune şi multă sănătate!

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
18-12-2009, ora 12:01
mestecareana
Nu este medic/terapeut
mestecareana
s-a rezolvat problema.am fost la alt medic si i-a schimbat tratamentul spunand ca nu era ceea ce-i trebuia fetei si punand asa pe seama incompetentei doctoritei.va multumesc
0
19-12-2009, ora 14:44
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ok, perfect. Toate cele bune şi sărbători fericite!
0
19-08-2011, ora 14:20
diana corches
Nu este medic/terapeut
diana corches
Buna ziua As avea si eu o intrebare la dumneavoastra, mi-am facut niste analize de sange acum o saptamana si mi-au iesit bine inafara de hematii care mi-au iesit 3.90 si la urina mi-a iesit o infectie si mi sa prescris urinex dar de vreo 4 zile am niste stari de ameteala, voma si lesin. Nu stiu ce am dar sar putea sa fie din cauza la hematii ca sunt mai mici umpic?Va multumesc frumos si va rog sa-mi raspundeti ca sunt ingrijorata.
0
26-09-2011, ora 04:08
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dră/dnă Diana Corches, dacă hemoglobina şi indicii eritrocitari VEM, HEM, CHEM şi RDW v-au ieşit ca având valori normale, deşi eritrocitele (hematiile) au valoarea puţin scăzută, stările dv. neplăcute sunt prea puţin probabil induse de scăderea mică a numărului de eritrocite. S-ar putea ca ele - stările - să fie efecte secundare ale Urinexului!
Consultaţi medicul.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
12-07-2012, ora 15:17
emeeev
Nu este medic/terapeut
emeeev
Eu am aceleasi probleme ca fata de 17 ani a doamnei de mai sus... am aceleasi simptome, stari de greata, voma, stare generala de rau si am facut recent analize si am lipsa de magneziu si calciu si mi-a dat doctorita de familie un tratament, insa tot am acele stari. Unii imi spun ca sufar de spasmofilie si ca acele stari sunt niste crize de spasmofilie( nu am mentionat dar mai am si stari de frica...fara motiv). Nu stiu ce sa mai fac... aceste stari, crize apar numai cand mi-e lumea mai draga...As avea si o intrebare... daca am stari de voma...exista posibilitatea sa vomit? sau daca mi-e rau sa lesin? Acum o saptamana am sustinut examenele de capacitate si am trecut prin niste momente groaznice...nu doresc nimanui asa ceva. Aveti vreun sfat ? CUM SCAP DE ASTA??? multumesc.
0
27-03-2013, ora 19:24
daniwitchsol@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
daniwitchsol@yahoo.com
Buna ziua,
Nasul meu are de cateva zile o durere acuta in spate care radiaza spre inima - un fel de junghi intercostal. Chestia e ca a ajuns si la urgenta, ia antiinflamatoare dar are aproape 9 zile de cand durerile sunt f.f. acute, ii creste tensiunea, vomita, este sfarsit de durere si nu stie ce sa mai faca? Ce il sfatuiti, ce analize sa faca?
0
07-02-2016, ora 11:13
ionutovidiu
Nu este medic/terapeut
ionutovidiu
of of ce este romanual doamna mestecareana daca toti am incercat sa va ajutam dumneravoastra nu era normal sa postati exact ce va dac ca urmatoriii useri sa citeasca ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul