Dureri de stomac de cateva zile

01-08-2009
andrei92
Nu este medic/terapeut
andrei92
As avea si eu o intrebare.. de cateva zile tot simt o durere in stomac ca si cum m-ar tine ceva si parca ar fi localizata la vreo 2 degete deasupra buricului, de asemenea simt ca si cum as avea ceva in gat sau pe esofag care nu se duce si ragai foarte des, iar cand ragai parca mai se lasa si zenzatia aceea de ceva in gat, aceea senzatie uneori este ca si un ragait care nu iese... Mentionez ca nu am avut senzatii de greata sa de voma, si ca eu sunt foarte emotiv si ma strezes aproape din orice, chiar ieri am facut un exudat faringian si abia a putut doctorita sa imi ia deoarece pur si simplu imi era frica..., am 16 ani.Ma gandeam ca ar putea fi gastrita sau reflux gastroesofagian, am simtit de asemenea niste arsuri in stomac insa usoare.
2 comentarii
0
01-08-2009, ora 15:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cel mai indicat ar fi sa consulti un gastro-enterolog pt un examen clinic adecvat. Simptomele descrise de tine sunt specifice multor afectiuni din sfera gastrologiei/enterologiei, de la gastrita hiperacida, pana la reflux gastro-esofago-faringian!

Pt. ameliorarea rapida a arsurilor si durerilor iti recomand sa bei 2 cani de ceai de flori de salcam (maxim 300 ml pe zi). Flores acaciae sunt extrem de bune in tratarea gastritei pe fond hiperacidic si nu numai;)

Toate cele bune si multa sanatate;)
0
01-08-2009, ora 15:31
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Mergi la medicul de familie luni sa-ti dea trimitere pentru gastroenterolog si pentru o ecografie abdominala.Pana luni ia-ti de la farmacie cateva capsule de Helicid [ 1/zi ] si sa nu fumezi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.