dureri de testicule

30-09-2011
giunior18
Nu este medic/terapeut
giunior18
Prietenul meu are dureri de testicule de aproximativ 2 saptamani.Il doare dupa ce facem sex si se termina si dupa ce urineaza.I-am spus sa faca bai cu apa cat mai calda si ceaiuri crezand ca ii racit, dar nu i-a trecut inca.Ce ar putea sa aiba?Eu am avut o infectie urinara din cauza ca am avut nisip la rinichi acuma o luna aproape.In acest timp am facut sex neportejat.Ar putea sa aiba infectie din aceasta cauza shi dupa 2 sapt sa inceapa sa-l doara?Astept raspuns, multumesc
4 comentarii
0
01-10-2011, ora 09:28
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunt mai multe cauze posibile, care se impart in doua categorii: 1) infectioase şi 2) neinfecţioase. Un consult la un specialist ar fi indicat. Spre ce fel de specialist, cel mai bine îl va orienta medicul de familie.
În absenţa consultării medicului de familie, aplicaţi următoarea regulă cu mari şanse de a da o orientare corectă: dacă durerea este la un singur testicul, să meargă la urolog. Dacă e la ambii testiculi, să meargă la un dermatolog.
0
01-10-2011, ora 13:07
giunior18
Nu este medic/terapeut
giunior18
Va merge luni la doctorul de familie sa vedem unde la ce specialist il trimite..Va multumesc!
0
13-10-2015, ora 17:22
Mihai2323
Nu este medic/terapeut
Mihai2323
Buna ziua.am 23 de ani si Am o durere de testicule de aproximativ 3 ani. Durerea este mai accentuată la testiculul stâng, durere care mi se lăsa pe picior in jos. Am fost la mulţi doctori de urologie si mi sa spus ca testiculele mele sunt perfect sănătoase. Unul dintre ei mi.a dat diagnosticul de epididimita. Am urmat un tratament cu antibiotice dar durerea nu mi.a trecut. Am revenit din nou la acest doctor si din nou mi.a dat un tratament cu antibiotic.am fost de 4 ori si de 4 ori mi.a dat un tratament cu antibiotic dar nici un rezultat. Credeţi-mă ca nu stiu unde sa ma mai duc. Precizez ca in interiorul testiculelor, mai concret in partea stânga se simte se vede o umflatura . Va rog frumos ajutati.ma ce ar trebuii sa fac
0
27-10-2015, ora 01:26
doctorandus
Nu este medic/terapeut
doctorandus
Pentru epididimita cel mai simplu tratament sunt ejacularile dese. Pentru umflaturi pe testicole consulta un medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK