Dureri dupa pilit

14-09-2018
itsmylife
Nu este medic/terapeut
itsmylife
Buna ziua!
Cei 4 dinti din fata necesita imbracarea din cauza faptului ca tot au fost plombati, iar de acum nu se mai putea face nimic. Marti am inceput lucrul, mi-au fost scosi nervii de la doi dinti, nu am avut nici o durere apoi. Ieri, joi, au fost scosi nervii celorlalti doi dinti si mi-au fost piliti cei 4 dinti. Dupa ce m-am dezmortit au inceput durerile. Iau nurofen forte si se calmeaza, toata durerea se canalizeaza asupra unui singur dinte. Ce-i drept, si inaintea, la acel dinte aveam gingia inflamata uneori, nu stiu daca ma doare gingia sau inauntru. E normala durerea avand in vedere ca nu mai exista nerv?
3 comentarii
0
14-09-2018, ora 16:44
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Probabil durerea este de la obturatia de canal definitiva.
In cateva zile va ceda.
0
03-11-2018, ora 10:18
itsmylife
Nu este medic/terapeut
itsmylife
Buna ziua! Revin dupa o luna de la finalizarea lucrarii. Pana de curand nu am muscat, ma durea, insa acum doua zile mi-am facut curaj si am muscat putin dintr-un mar. De aici a inceput durerea, cred eu, asupra aceluiasi dinte de care ma plangeam si mai sus. Se manifesta atunci cand beau ceva cald, respir aer rece. Mi se pare ciudat, din cate stiu eu, aceste dureri apar cand ai nerv, insa al meu e scos. Oricum, am sangerari gingivale asupra celor 4 dinti imbracati.
Din experienta dumneavoastra, ar trebui sa ma ingrijorez? Am inceput sa imi masez gingiile cu pasta de dinti dupa fiecare spalare si clatire cu ceai de salvie.
0
03-11-2018, ora 11:51
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Faceti o radiografie de control la dintele care doare, nu e normal sa simtiti rece si cald la el.
In privinta sangerarii gingivale sunt doua cauze: gingii foarte subtiri si sensibile sau coroane dentare prea lungi care ranesc gingia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul