dureri ffff mari de cap

29-08-2007
dumlyly
Nu este medic/terapeut
dumlyly
buna ziua, va rog sa ma ajutati atat cat puteti in legatura cu durerile de cap care le am, sant atat de puternice caci ajung sa vomit, am facut investigatii de riguare pt stomac, am fost diagnosticata cu helicobacter pilory, fac trat pt asta, am fost si la un consult pt ochi nu am probleme.
nu stiu ce sa fac, lesin foarte des in ultima vreme chiar mi am pierdut si cunostinta nu mi am recunoscut fratelesi verisoare timp de cateva minute va rog sa mi dati un sfat ce trebuie sa fac.am o matusa care are probleme grave chiar sia perdut cunostinta de tot de cativa ani nu recunoaste pe nimeni nu stie cine este.imi este ffffffff frica sa nu mi se intample si mie acelasi lucru am doar 30 de ani
4 comentarii
0
29-08-2007, ora 00:00
DrMihaelaB-neurolog
Identitate neconfirmată
DrMihaelaB-neurolog
Consultati un NEUROLOG.
0
30-08-2007, ora 00:00
dumlyly
Nu este medic/terapeut
dumlyly
STIMATA DNA DR MIHAELA B VA ROG MULT DE TOT DACA DORITI SA MI DATI ADRESA SAU UN NR DE TELEFON UNDE VA POT GASI SA VIN LA DV PT NISTE INVESTIGATII?VA MULTUMESC!
0
30-08-2007, ora 00:00
osho
Nu este medic/terapeut
osho
Cu siguranta trebuie sa consultati un neurolog, si neaparat trebuie sa faceti un RMN!
0
22-02-2021, ora 23:06
Shamrock
Nu este medic/terapeut
Shamrock
Și eu am avut dureri de cap groaznice aproape 10 ani. Începeau cu o stare de oboseală puternică, apoi cu durere în ochiul drept și după, în spatele urechii dreapte spre ceafă. Durerea creștea gradual iar dacă nu luam ceva, de obicei Aulin că restul nu-și mai făceau efectul (Antinevralgicul era apă de ploaie deja), ajungeam să stau ghem de durere în pat și apoi mă apuca voma, tot de durere. Îmi curgeau balele de durere ca la câine, înainte să vomit. Mi s-a făcut rău de multe ori la serviciu, pe vremea aceea eram profesor de istorie la o școală generală din București și îmi spuneau copiii „Domn' profesor, v-ați albit brusc la față”.
Cum am scăpat. Am fost la unul dintre mulții medici care m-au văzut, după tomografii ce au ieșit bine, cu sinusuri curate și fără nimic la cap. Femeia mi-a spus, vezi că este ceva de tip migrenos, iar cauza nu se cunoaște. Mama, citind despre migrene a dat de un articol ce spunea că, uneori, cauza lor POATE FI INCLUSIV UNA INTERNĂ. Hopa. nu mă gândisem la asta, am crezut mereu că e ceva neurologic cu nervii din craniu (mi se puseseră și diagnostice de genul nevralgie de Arnold). Recomandările acelui articol. Tăiați sarea din alimentație, nu mâncați prăjit, gras, nu forțați organismul cu nimic. Am început să fac asta. Mâncare fără sare, pâine fără sare, sarea aproape spre 0, dar nu total eliminată din alimentație. Fără dulciuri multe, foarte puțin zahăr, spre 0. Fără prăjeli. Fără zecile de flotări la podea pe care le făceam, acum fac doar vreo 20 pe zi la unghi de 45 și merg cu bicicleta câțiva km zilnic, dar lejer. Am 42 de ani, apropo. Am făcut cure, întâmplător, cu LECITINĂ DE SOIA, o capsulă pe zi timp de luni de zile. Apoi făcem o mică pauză și începeam din nou cura. Miracolul s-a întâmplat lent, în 3-4 luni, dar am observat cum au început să dispară durerile de cap gradual, din ce în ce mai rare și slabe ca intensitate până au dispărut complet. Am plecat din învățământ unde mă agitam mult cu cei mici iar acum am un job în alt domeniu, dar tot în zona pregătirii mele de istoric, într-o arhivă de instituție. Deci am terminat cu stresul destul de mare al vieții de profesor. Încercați și dumneavoastră soluțiile acestea și sper să vă ajute Dumnezeu să dea rezultate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Un tratament inovator pentru migrenele cronice
  • Există o asociere între migrene și fluctuațiile estrogenului?
  • Migrenele pot constitui un factor de risc pentru accident vascular cerebral și infarct miocardic la femei
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • 10 aplicații pentru smartphone pentru migrenă
  • Migrenele asociate cu nivelul de sodiu din lichidul cefalorahidian
  •