dureri foarte dese de cap

18-01-2009
ancutza p
Nu este medic/terapeut
ancutza p
am 29 de ani si de 4-5 ani ma confrunt cu dereri ingrozitoare de cap.am fost la nenumarati doctori, am urmat diverse tratamente mi s-a recomandat mianserin spunand k am depresie...am luat trat dar durerile de cap au continuat.am fost din nou la neurolog si in urma eeg-ului mi s-a spus k am malformatie arterivenoasa.apoi am facut rmn unde mi s-a spus k prin construcia mea venele de la cap sunt subtiate si nu primesc destul oxigen...mi s-a dat un tratament pentru anxietate cu triticco, calmepam si lexotanil...dupa o luna am inceput sa am dureri de cap la lumina...mi s-a recomandat control oftalmologic iar acolo mi s-a spus k tratamentul de mai sus a fost prea abuziv si mi-au fost afectate vasele de sange.cu rezultatul acesta am mers la psihiatru si mi s-a spus k un oftalmolog nu isi poate da cu parerea.nu mai stiu ce sa fac sau ce sa cred.sunt dezorientata complet.durerile de cap persista foarte tare...dak ma puteti ajuta cu un sfat o recomandare ceva.va multumesc din suflet
6 comentarii
0
19-01-2009, ora 19:47
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Si eu cred, ca si oftalmologul, ca tratamentul pentru anxietate este cam agresiv.Fa o tomografie craniana si te vei lamuri ce ai.Ia intai o recomandare de la neurolog pentru aceasta analiza, caci te va costa mai putin.Numai bine!
0
20-01-2009, ora 10:33
ancutza p
Nu este medic/terapeut
ancutza p
multumesc pt sfat
0
19-05-2009, ora 16:38
ancutza p
Nu este medic/terapeut
ancutza p
am o fetita de 7 ani.acum 9 luni a cazut de la o inaltime de 1, 80m...i s-au facut toate analizele posibile plus tomograf...acum 4 zile i-a curs sange din nas fara un motiv anume...acum 2 zile la fel.vreau sa merg cu ea la neurochirurg dar este si racita si este sub tratament ceea ce ar influenta rezultatele analizelor...sunt f speriata...credeti k ar putea fi o urmare a cazaturii de atunci sau ce credeti ca ar mai putea determina aceste simptome?nu m-am mai intalnit cu problema asta si nu cunosc cauze.va multumesc anticipat!
0
19-05-2009, ora 16:39
ancutza p
Nu este medic/terapeut
ancutza p
am omis sa specific ca toate analizele inclusiv tomoraful i-au iesit f bine
0
06-10-2009, ora 16:14
mvrm
Nu este medic/terapeut
mvrm
Buna Ancutza. Nu sunt medic, dar legat de durerile de cap, citeste cate ceva despre ethmoidal nerve. Se pare ca inflamarea acestuia produce dureri de cap. Consulta un medic in privinta asta.
0
28-12-2012, ora 18:43
ispasescu
Nu este medic/terapeut
ispasescu
Pentru cefalee de cauza vasculara ( Cluster headache, migrene ), folositi oxigenul concentrat sub forma inhalatorie. La nivel cerebral, oxigenul dizolvat in sange produce vasoconstrictie si amelioreaza simptomatologia in peste 80% din cazuri. Incercati inhalatorul portabil de oxigen din oferta acestui site. Multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Biblioterapia - pot cărțile să vindece depresia?
  • Depresia la vârstnici
  • Durerea de cap
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Durerea de cap după somn
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  •