dureri foarte puternice de cap, in partea dreapta

17-03-2008
Selina
Nu este medic/terapeut
Selina
Bun gasit la toti cei ce apeleaza dupa sfaturi si la cei ce sunt receptivi la problemele altora am si eu o problema de practic 5 luni, dupa un stagiu in zona muntoasa am simtit dureri f.puternice de cap, mai exact jumatate de cap(partea dreapta), la doua saptamiini mi-a aparut un nod in git, pe partea dreapta.Nu aveam febra nu ma durea, atit ca discomfort mereu senzatia de a inghiti pentru a impinge mai jos acel nod.mi-am intrerupt stagiul si de atunci tot umblu pe la medici, endocrinolog am facut si analizele de hormoni si ultrasonografia glandei tiroide in urma investigatie totul era in norma.deci, am fost trimisa la ORL si asa de-acum 6 medici, mi-au facut badijonarea amigdalelor, desi eu nu simteam problema in ele, tratamentul f.costisitor, rezultatul zero.Am fost trimisa la chirurg ORL dar aici mi s-a zis ca problema nu consta in amigdale ca ele arata ca de 10 ani nu am avut angina, ceea ce s-a dovedit a fi real. Fiind dezorientata complet si fiind atenta la situatia in care ma aflam, am sesizat ca acel nod se facea imediat ce aveam mincarimi in adincimea urechei drepte.Intr-o seara am picurat 3-4 picaturi suc de aloe(din planta), inhalare ceaiuri diferite, abia dupa a 3 zi ce am picurat aloe dupa 4 ore am simtit ca mi s-a disfundat canalul ce duce in faringe(trompa Eustahi), pina in acea clipa nu se sesiza scurgerea picaturilor de aloe in faringe. nodul s-a facut mai mic abea simtitor, dar dureri foarte mari in urechea dreapta, care cu timpul au devenit mai domoale, dar la o intoarcere brusca a capului in partea dreapta se simte o impunsatura in ureche. VA ROG MULT DE TOT DATI-MI UN SFAT CE SA FAC, ca aceasta boala ce nici pina acum nu stiu la sigur ce e imi rapeste energia de munca. Va multumesc anticipat.
4 comentarii
0
17-03-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
spuneti.mi daca la ORL. ati facut o audiograma si o timpanograma?
Deasemenea va recomand sa investigati coloana cervicala! o radiografie si consult la reumatolog !
0
01-04-2008, ora 00:00
brad
Identitate neconfirmată
brad
Daca timpanul e integru nu puteti simti cum picaturile ajung in faringe.Doar daca exista perforatie de timpan puteti simti asta dar in aceasta situatie, cu picaturi de aloe nesterile in urechi, ati fi facut otita supurata.Sfatul meu ar fi sa nu va mai ginditi la toate impunsaturile pt ca asa nu o sa aveti niciodata energie pt lucru.
0
04-05-2008, ora 00:00
tigeratlantic
Nu este medic/terapeut
tigeratlantic
Faceti audiograma urgent!
0
06-05-2008, ora 00:00
Selina
Nu este medic/terapeut
Selina
Audiograma si tempanograma e in norma. Nu sunt probleme la ureche, mi s-au prescris unele comprese pentru articulatia din dreapta dar nu prea sunt rezultate. Parca simt un corpulet strain la baza urechii si radierile de dureri inca persista. Spuneti-mi va rog, daca aceste probleme pot fi de la glanda salivara din vecinatatea urechii ? Si dati-mi va rog un sfat ce investigatie asi putea face pentru a exclude prezenta calculilor in ductele glandei, pentru ca uneori am dureri si mincarime puternica in adincimea urechii (acum iarasi sunt mai frecvente). Se simte o inflamatie in zona articulatiei desi am facut radiografia articulatiilor si a dintilor, totul e bine cu exceptia ca dintele 8 nu are loc unde iesi, poate oare fi aceasta cauza ca de aproape 7 luni ma chinui ?.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •