Dureri in partea dreapta!

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Buna ziua:)

De cateva luni bune am o durere localizata in partea dreapta sub coaste, care apare in momentul efortului si la palpare(nu totdeauna), am facut endoscopie, analze ficat(care au iesit mici:TGO->15 U/L, TGP->11 U/L, doctorita a spus ca sunt bune, cu toate ca sunt destul de mici, eliobacter pylori, anticorpi.) si nimic nu a iesit la iveala.
Doctorul de famile spune ca s-ar pute sa fie de la intestinul gros, o acumulare de gaze iar in momentul efortului acesta se ingusteaza de unde si durerea.
Nu stiu ce sa mai fac avand in vedere ca locul de munca presupune si un efort fizic destul de constant, iar durerea devine insuportabila, mentionez ca am fost operat si de o mica hernie.

Ceva idei ?

Multumesc!
3 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Ai fost operat de apendicita? E posibil ca aceasta sa fie cauza (o apendicita cu localizare ectopica - subhepatica). In acest caz trebuie sa mergi urgent la un chirurg pentru a nu ti se agrava starea.
In cazul in care ai apendicele scos si ai un tranzit intestinal normal pentru materii fecale si gaze, fa eventual un tranzit baritat.
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Nu am fost operat de apendicita!
Am sa urmez sfatul dumneavoastra.

Multumesc
Cu stima

alex
0
30-03-2010, ora 00:08
cipiri
Nu este medic/terapeut
cipiri
buna, am 28 de ani si am o problema de vreo 5 ani de cand am simtit prima data o durere de mia luat si respiratia.In toti acesti ani am mai avut acea durere in partea dreapta sub coaste s i nu stiu de la ce, vreau sa mentionez ca foarte rar simt durerea, chiar o data la 2 - 3 luni, o intepatura de nu pot sa respir sau sa ma misc si care dureaza vreo 2min. va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: