dureri in partea stinga abdominala, in urma sportului

16-11-2010
doinaelena
Nu este medic/terapeut
doinaelena
Buna Ziua.am un baiat de 14 ani, care face baschet. A inceput antrenamentele din septembrie.si de atunci se plinge de dureri in partea stinga abdominala.La inceput durerea persista si in afara antrenamentelor, apoi a ramas citeodata doar o jena.Acum il mai doare totusi cind alearga si in timpul meciurilor cind efortul este mai mare.Eu i am facut analizele care au iesit bine.Doctorul de familie mi a spus doar sa se hidrateze mai bine si sa manince mai multe fructe si legume deoarece are singele cam gros(hemoglobina 14, 9 hematocrit44, 1)Va rog sa mi spune ti poate sa mearga in continuare la antrenamente si daca da cum sa scape de aceste dureri, care au aparut de cind face sport mai intens si persista numai la efort.
5 comentarii
0
16-11-2010, ora 22:13
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Poate face o ecografie sa vada daca toate sunt bine. De la distanta, greu de spus. Poate fi o jena de la rinichi, poate fi de la colon, pe partea aceea mai e pancreasul. Splina nu are cum sa doara. In mod normal ar trebui sa fie un medic de medicina sportiva la club sau macar cel de la scoala sa-i dea indrumarile corecte.Sanatate!
0
14-03-2012, ora 18:07
mogosa
Nu este medic/terapeut
mogosa
am o durere in partea stinga a stomacului ce poate fi
0
14-03-2012, ora 18:25
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pot fi multe, , , e ca si cum ai spune ca te doare capul si atat. Pe acolo este pancreasul, splina, stomacul poate da senzatii si in dreapta, colonul. Poti merge la medicul de familie sau la un internist si vezi ce spune, poate te indruma sa faci o ecografie abdominala sau alte analize.
Sanatate!
0
14-03-2012, ora 18:33
mogosa
Nu este medic/terapeut
mogosa
am mincarime seara pe tibie pe ambele picioare si ma tot scarpin cu ce unguent sa ma dau si am si o pata rozalie pe obrazul drept cam un cm suprafata ce ar trebui sa fac ce unguent ar trebui
0
14-03-2012, ora 18:39
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pana ajungi la un dermatolog poti sa te dai cu unguent de galbenele sau ce iti recomanda farmacista. Pana nu stii ce e, nici n-ai cum sa stii ce ar fi cel mai potrivit.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul