Dureri in piept si in spate si tuse dimineata

22-05-2010
Ana_10
Nu este medic/terapeut
Ana_10
De aproximativ un an ma confrunt cu dureri suportabile in zona pieptului, ce imi patrund in spate. Deasemenea ma dor si umerii, iar mai tot timpul imi simt spatele rece. Medicul de familie mi-a prescris un tratament cu Augmentin, Midocalm si Ketonal, mi-a trecut pe moment, dar durerile au reaparut. In fiecare dimineata cand ma trezesc am o tuse seaca ce dureaza cateva minute, dar in timpul zilei nu tusesc. Mentionez faptul ca am 41 de ani si nu am probleme cu inima. Daca ma puteti ajuta cu un sfat, ce fel de analize sa fac pentru a depista cauza acestor simptome.
2 comentarii
0
22-05-2010, ora 17:14
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Daca in urma tratamentului pe care l-ati urmat nu va-ti simtit in continuare bine, eu zic sa mergeti sa consultati si un medic homeopat. Aceste simptome pe care le aveti se pot trata cu ajutorul homeopatiei.
Sanatate multa !
0
24-05-2010, ora 11:44
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Fumătoare sunteţi? Dacă da atunci există ceva numit "toaleta bronhiilor" care are loc dimineaţa la fumători- ar trebui să fie şi o cantitate mică de expectoraţie..
În fine ar mai fi şi alte opţiuni de diagnostic, mai ales dacă nu fumaţi, duceţi-vă la un medic pneumolog care vă va asculta şi şi va da seama de ce teste este nevoie
Problema ar putea ţine şi de perete- adică de coaste, muşchi etc- deci la un moment dat aţi putea consulta şi un reumatolog- oricum prima opţiune este pneumologul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.