dureri in timpul actului sexual

03-03-2009
seramy
Nu este medic/terapeut
seramy
am vazut ca am o pb foarte des intalnita dar care inca nu am reusit sa o inteleg chiar si de ce o au alte fete.in timpul actului sexual am anumite dureri atunci cand prietenul meu ma patrunde(niste dureri pe care le-am simtit si cand m-a dezvirginat), apoi se transforma in usturimi si ii simt penisu ca si cum s-ar bloca in ceva si ma doare.chiar si el zice ca simte ceva "acolo".trebuie sa specific ca am si o cistita inalta.ar putea fi asta un impediment in buna desfasurarea a actului sexual?am usturimi la urinare si desi am incercat felurite tratamente, nici unul nu si-a facut efectu, decat pe o perioada scurta...as dori un raspuns rapid.ce ar trebui sa fac pt viata sexuala mai buna?
2 comentarii
0
03-03-2009, ora 18:58
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
trebuie tratată cistita neapărat. şi pe termen lung, profilactic aşa să nu se repete. asta în primul rând. apoi du-te şi la gineco ca să nu ai şi vreo infecţie vaginală.
0
03-03-2009, ora 19:03
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;))))))))) Crina, tocmai ai facut o cacofonie!Trecem cu vederea ca esti..."medic" doar ;))))))))))
Draga seramy, mergi la medicul ginecolog, pt ca pe langa cele spuse de Crina, poti avea si o anexita!Dar astea se pot afla numai in urma unui consult ginecologic, examen de secretie, ecografie pelvina sau chiar transvaginala!!
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici