Dureri in timpul actului sexual

09-11-2011
lenish
Nu este medic/terapeut
lenish
Buna seara! Mi-am inceput viata sexuala anul trecut si totul a decurs normal. Acum am schimbat partenerul si in prima noapte de sex cu acesta, am avut dureri in timpul actului sexual, cat si a doua zi. Mentionez ca am o candidoza, care insa nu se manifesta mereu. Am fost la medic si o tratez, insa nu stiu daca pot intretine relatii sexuale in acest timp si ma gandesc ca ar putea fi cauza durerilor. Desigur, m-am gandit ca ar putea fi si din cauza faptului ca am schimbat partenerul si poate fi pe fond psihic. O parere, un sfat..imi poate fi de ajutor:) Multumesc.
3 comentarii
0
09-11-2011, ora 12:12
alynutzaa
Nu este medic/terapeut
alynutzaa
Candidoza nu dispare de la sine daca nu este tratata. Isi pastreaza simptomele. De obicei, dispare destul de repede cu ingrijirile de rigoare, dar are prostul obicei de a reaparea in caz de stres sau de alte aspecte ce cauzeaza noi dezechilibre in flora intestinala. aceasta, netratata poate duce la complicatii grave. mai bine mergi la un medic sa-ti dea un tratament. sanatate multa!
0
09-11-2011, ora 13:24
lenish
Nu este medic/terapeut
lenish
Pai asta e problema, ca am fost la medic si o tratez in continuare, dar dispare o vreme si apoi reapare. Si nu stiu daca e ok sa intretin relatii sexuale in timpul asta.
0
09-11-2011, ora 13:59
alynutzaa
Nu este medic/terapeut
alynutzaa
incearca sa-ti faci spalaturi vaginale cu bicarbonat pt uz intern, il gasesti in farmacii. este foarte bun, distruge candida. te speli in fiecare seara dar sa nu folosesti irigator.si pana nu-ti trece nu mai intretine relatii sexuale cu prietenul tau, ii explici problema si cu siguranta v-a intelege.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •