dureri in zona inimii

07-08-2009
gabip
Nu este medic/terapeut
gabip
de aproape o saptamana am dureri in zona inimii, de fapt aceea durere o simt ca pe un carcelCATEODATA DUREREA ESTE MAI PROFUNDA, ALTEORI MAI USOARA.IAR ACUM CATEVA ZILE AM AVUT O DURERE IN CAPUL PIEPTULUI ADANCA, IAR LA VREO DOUA ORE ACEEA DURERE O RESIMTEAM CHIAR SI SUB COASTA IN PARTEA STANGA.NU AM PROBLEME CARDIACE, DOAR TENSIUNEA O AM MICA MEREU.MENTIONEZ CA AM AVUT SI PROBLEME PERSONALE PRI CARE AM TRECUT FOARTE GREU.
2 comentarii
0
07-08-2009, ora 15:03
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Problemele cardiace sunt in cele mai multe cazuri cauza directa a problemele sufletesti. Nu este deloc de mirare ca ati capatat asemena simptome.
Consultati un medic homeopat, caci in homeopatie se cunoaste acest lucru si se stie si remediul necesar pt. simptomele pe care le aveti. Aceste simptome vor putea disparea foarte repede cu un tratament homeopat adecvat.
0
29-08-2009, ora 12:14
genesis
Nu este medic/terapeut
genesis
scarface te rog daca poti sa ma lamuresti intr-o problema. ti-am ascultat sfatul si am fost la un medic homeopat. mi-a prescris Ch30 si Ch200 - 7 granule dimineata. problema e ca de la farmacie mi-au dat cate 1 tub pentru fiecare. pe prescriptia data de medic nu scrie decat 7 granule si nu stiu ce sa fac. sa le iau cate 7 din fiecare sau cum. problema e ca medicul e in concediu inca 2 sptamani si vad ca nici la mail nu mi-a raspuns. multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici