Dureri inghinali, inflamație testiculară

28-10-2016
CallmeV
Nu este medic/terapeut
CallmeV
Bună ziua, am o problemă de vreo trei luni și am nevoie de puțin ajutor. Deși problema mea nu este 100 % ORL.

Pe scurt: în iulie m-am trezit cu niște dureri de rinichi și o nevoie masivă de urinată aproape constant. La 3 săptămâni, m-am ales cu o toxinfecție alimentară de toată frumusețea și m-am dus să îmi fac analizele și mi-au ieșit un număr mare de urați în urină, puțin nisip (cauza principală fiind faptul că nu beam suficientă apă, undeva la 1 litru pe zi, poate chiar mai putin. Intre timp am rezolvat asta și beau în jur de 2.5 litri pe zi). Analizele de sânge au ieșit bune, dar exudatul făcut mi-a scos în evidență că am o Staphylococcus aureus (despre care e posibil să îl am de ceva ani). Între timp, în zona intimă, au apărut niște bubițe pe inghinali care au tinut cam 3 saptamani si erau asemanatoare cu acneea, de asemenea, zona testiculară are o roșeată care se prelungește până pe pielea și capul penisului si insotită de o mini inflamație a scrotului, în partea stângă.

Acum, am vizitat 2 doctori urologi care mi-au făcut control amănunțit în acea zonă, de la test de urină, la control propriu zis testicular, al prostatei, etc, iar rezultatul a fost foarte bun. Nicio problemă. Mi-a dat un unguent, Lomexin si mi-a recomandat sa il folosesc 10 zile și mi-a zis că problema mea s-ar putea să fie o Parotidită, fie respectiva ciupercă Staphylococus. Intrebările mele sunt următoarele.

1. E posibilă ca să fie vorba de o orhită de fapt? (Ambii doctori au negat asta)
2. Care e următorul pas? ORL sau dermatolog? Bănuiesc că nu pot să mă duc la dermatolog pt parotidită și la ORL pt bacteria din gât?

Vă mulțumesc anticipat.
3 comentarii
0
28-10-2016, ora 10:26
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cred ca e cazul de ORL..si stomatolog.. pentru a exclude posibillele infectii
si dupa o sa vezi ce mai faci
0
28-10-2016, ora 12:28
CallmeV
Nu este medic/terapeut
CallmeV
Mulțumesc de răspuns.

Staphylococcus aureus are vreun remediu care să functioneze în întregime? Din exudat, scria că este imun la o serie importantă de antibiotice.
0
30-10-2016, ora 18:41
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
da exista si antibotice la care este sensibil..
dar principala cale de atac este rezolvarea problemelor gastro-intestinale, alimentatia corecta si cresterea imunitatiii si rezistentei organismului la microbi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.