dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei

23-03-2011
evital
Nu este medic/terapeut
evital
Va rog disperata sa-mi raspundeti, sau sa-mi dati sugestii, dar mai ales o parere medicala de specialiate.

Incerc sa descriu pe scurt ce se intampla cu mine de aprox o luna.Am inceput sa am dureri de dinti care iradia pe toata partea stanga a maxilarului in special partea superioara.Pe masura ce a trecut timpul durerea crestea in intensitate, asa ca am mers la stomatolog. Mi-am facu o radigrafie dentara dar care nu releva nimic, dintii fiind absolut sanatosi.Intotdeauna am avut o dantura foarte sanatoasa.Stomatologul mi-a scos nervii la 2 dintre molari crezand ca asa vor inceta durerile desi molarii erau absolut sanatosi.Durerile au continuat, ba chiar s-au intensificat.Am ajuns in cele din urma si la O.R.L. Acolo mi s-a spus ca nu am nici o problema si ca s-ar putea sa fie de la maseaua de minte care este posibil sa creasca " gresit " si sa apese pe un nerv.Mi-a recomandat sa merg la maxilo-faciale.Intre timp durerile ingrozitoare de maxilar, gingie sau asociat cu dueri de cap greu de suportat.Am ajuns la camera de garda si am fost internata de urgenta la neurologie. In urma tomografiei am fost externata deoarec deoarece nu a veam nimic neurologic.Dupa toate analizele si investigatiile facute diagnosticul a fost ca nu am "nimic".Am ajuns si la maxilo-faciale unde mi s-a facut din nou radiografie si nu mi-a iesit nimic. Totusi mi-au scos maseaua de minte crezand ca vor inceta durerile.Este mai bine de o luna de cand o duc cu aceleasi dureri.Nici macar nu por vorbi coerent deoarece am senzatia de intepaturi in maxilar cand misc gura.Ce este mai rau este ca ma doare si capul. Ce sa mai fac, ce sa mai incerc?
de unde provine durerea asta? Poate imi recomandati un medic care m-ar putea ajuta si sa ma lamureasca ce am ca sa-mi gasesc macar ameliorare.

VA ROG MULT!!!! VA SUNT PROFUND RECUNOSCATOARE DACA AVETI MACAR O SUGESTIE !
6 comentarii
0
24-03-2011, ora 09:01
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Buna dimineata! Nu ati fost la neurolog?eu ma gindesc la o nevralgie de trigemen...daca gresesc imi cer scuze.Mergeti, nu pierdeti nimic.Multa sanatate!
0
25-03-2011, ora 15:28
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu mai scoate masele fara probleme si nervii din dinti sanatosi..daca ai si durere de cap, cauta un neurolog bun si fa si un RMN cranian cu substanta de contrast...
0
25-04-2011, ora 15:28
woman
Nu este medic/terapeut
woman
Eu am avut ieri dureri la nivelul fetei, mai exact pe partea stanga, furnicaturi si dureri la ureche, masele, buza, nas.am luat ibuprofen ieri.am tinut si cald la fata, azi dimineata m-am trezit dar durerile nu mai sunt asa mari in schimb am pe partea stanga jos gingia la 3 dinti umflata si infectata.am facut spalaturi cu apa fiarta si bicarbonat de sodiu, acum voi continua sa-mi fac spalaturi si cu apa de gura speciala...
0
27-09-2012, ora 21:41
Smighelschi
Nu este medic/terapeut
Smighelschi
Din pàcate am aceste dureri incà din timpul copilariei. Nici un medic nu mi-a gasit ceva...insa durerile sunt atit de groaznice uneori de ma dau cu capul de pereti... si nu fictiv... Am ajuns in Franta si am facut tot felul de analize care mi-au iesit... foarte bune! Caut de peste 20 de ani ceva care sa imi aline suferinta ! Am bagat medicamente foarte puternice, ba chiar o doctorità din Paris mia dat morfina, insa, pentru o perioada foarte scurta! Astept si eu cu sufletul la gura un raspuns in favoarea noastra ! Vorba doctoritei mele... CURAJ !
0
14-10-2020, ora 10:31
Mirella326
Nu este medic/terapeut
Mirella326
Ce ai făcut? Cum s-a rezolvat problema? Am aceleași dureri? Te rog spune-mi soluția.
0
07-12-2020, ora 12:31
Raluca2020
Nu este medic/terapeut
Raluca2020
Pare a fi nevralgie de trigemen sincer, daca nu exista un contact vascular de multe ori se diagnosticheaza foarte greu. Din pacate din ce am tot citit si pentru mine, in afara de pain management sau operatie daca e cazul de compresie vasculara, nu prea am vazut lume scapata de durerile astea. Exista tot felul de medicamente care se iau dar imediat ce le opresti, durerea reincepe.

Si eu caut un raspuns si un medic bun sa merg.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Măselele de minte nu au nicio utilitate
  • Când tratăm molarul de minte
  • Ce rol are măseaua de minte?
  • Un nou studiu arată că extracția celui de-al treilea molar are efecte pozitive pe termen lung asupra gustului
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •