dureri inima

20-02-2010
vldhd
Nu este medic/terapeut
vldhd
de ceva timp am dureri de inima intense, de mic cred ca ama vut probleme, dar acuma apar foarte des durerile de inima, stare de lesin, iar inima bate foarte tare uneori.inima imi bate normal iar deodata pt cateva secunde incepe sa bata tare apoi revine la btaile normale.este o durere insuportabila, dureaza cateva minute.
2 comentarii
0
20-02-2010, ora 19:26
vldhd
Nu este medic/terapeut
vldhd
am citit undeva ca, simptomele pot fi mai multe precum:scurtarea duratei respiratiei(prezint asta, fumez, dar nu am nici o problema, chiar am facut niste analize de curand si nu am nici o problema la plamani), pierderi in greutate corporala(am 62 de kg si 1, 77 si totusi sunt slab, acuma sper sa nu se pune totul in seama fumatului.asa eram si inainte sa ma apuc de fumat) si chiar tuse am citit undeva.dar foarte rar
0
20-02-2010, ora 22:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn,

Vă rog să consultaţi un medic cardiolog sau un medic homeopat/fitoterapeut (dacă preferaţi medicina naturopată). Aveţi simptome specifice tahiaritmiei şi, pe deasupra, prezentaţi şi angină pectorală. Nu amânaţi acest consult, nu ignoraţi simptomele şi încercaţi să renunţaţi la fumat, nu vă aduce niciun beneficiu (nici fizic şi, atenţie, nici atât spiritual, din contră). Medicul cardiolog vă va consulta şi vă va face nişte teste specifice, de regulă EKG şi eco doppler.

Sugestie: Până ajungeţi la medicul specialist, oricare ar fi, vă puteţi administra tinctură de talpa gâştii (talpa gâştii, printre altele, produce şi relaxarea vaselor sanguine care alimentează cordul şi, într-o anumită măsură, a inimii în sine; este un tonic cardiac foarte eficient şi are efecte foarte benefice). Se ia de regula 1 linguriţă de tinctură diluată în 100 ml (jumătate de pahar ) de apă, de 3-4 ori pe zi (citiţi prospectul pentru mai multe detalii). Nu renunţaţi la consult dacă vă veţi simţi mai bine, aveţi nevoie de el.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.