Dureri insuportabile de umăr

21-01-2012
Diana29
Nu este medic/terapeut
Diana29
Tatal meu in varsta de 60 ani are niste dureri insuportabile de umăr, nici nu poate folosi mana, durerea devine şi mai puternica in timpul noptii. Am incercat pastile dar fără nici un efect, injetabile făcute in mai multe randuri dar nicio schimbare mai mult de o zi. Avand in vedere ca medii l-au programat peste o luna de zile şi deja nu mai rezista Da ţi un sfat va rog frumos
2 comentarii
0
21-01-2012, ora 23:21
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Pana merge la medic poate incerca ceva.
Poate problema este de la coloana cervicala, iar cand doarme, sta cu capul intr-o pozitie gresita si de aceea are dureri mai mari.
Sa isi puna un prosop rulat pe lung (ca un tub) in jurul gatului (destul de fix), astfel incat sa nu se mai miste capul - sus - jos sau lateral, asa cum este minerva pe care o pun cei de la smurd la gat la accidentati.
Poate sa si doarma asa cu prosopul, este comod, se va incalzi zona si nu mai este asa presiune pe nervi.
Sa nu aiba perna mare care sa ii duca barbia in piept, coloana trebuie sa fie dreapta.
Durerea mai poate fi de la o infectie.
Sa vada daca are ceva carii dentare, poate sub o lucrare mai veche sau la masele fara nerv si nu simte, sau daca are o sinuzita cronica.
Daca simte nasul infundat din cand in cand, sau il doare capul, ori ii curg ochii, ar fi bine sa faca un - exudat nazal cu antibiograma.
Bacteriile emit toxine in corp care irita articulatiile, iar cariile sunt si ele provocate de bacterii, de ex streptococul mutans, printre altele.
0
22-01-2012, ora 01:38
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Poate merge in urgenta sa il consulte un medic neurochirurg, sa vada daca este o problema la cervicala sau altceva, mai ales ca are dureri asa mari. Nu este bine sa astepte.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.