dureri la mana dreapta umar de doua saptamani

18-02-2010
profira_caciur
Nu este medic/terapeut
profira_caciur
De obicei cedeaza orice durere destul de repede.de data aceasta persista nu pot dormi pe mana dreapta, iar durerea e permanenta Am si dureri de cap care fac sa nu ma pot concentra.Algocalminul, diclofenacul, paracetamolul (nu iau medicamente pretentioase, nu am suferit de boli severe), dar nici cafeaua (recunosc fac exces si tare as inlocui-o cu ceva ?)nu au nici un efect.Poate din cauza varstei? Uneori ma simt terminata si trebuie ca eu sa-i incurajez pe cei trei copii ai mei, iar eu parca mai mult ii demoralizez(unul are licenta, unul bacul, unul termina clasa a 4). Un sfat, o indrumare?.
Am uitat sa spun ca de doua ori am fost operata de varice, metoda Angelescu.
6 comentarii
0
18-02-2010, ora 17:56
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Stimata Doamna,
Originea suferintei D-voastre poate fi extrem de variata, de la afectiuni cervicale (cervico-brahialgie) si pana la afectiuni degenerative locale, de la afectiuni cerebrale si pana la unele vasculare etc etc.
Se impune un examen clinic atent, pentru inceput la un ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
18-02-2010, ora 20:22
profira_caciur
Nu este medic/terapeut
profira_caciur
Multumesc.Multa sanatate.
0
12-05-2011, ora 09:36
diatcu
Nu este medic/terapeut
diatcu
De foarte mult timp ma doare foarte tare mana dreapta (cred ca de aprox un an), mai exact durerea pleaca din umar si radiaza de multe ori pana la degete. Am momente cand nu pot ridica mana dreapta decat putin deoarece am o durere foarte mare.
Ca tratament iau aproape zilnic ibuprofen.
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat sau chiar sa -mi recomandati un medic la care sa merg pentru consultatii. Am mai apelat la dumneavoastra si pentru durerile si amortelile mainilor (in special dimineata la trezire).
Va multumesc.
0
12-05-2011, ora 11:00
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Cu mare probabilitate este vorba despre o cervico-brahialgie (sindrom compresiv vertebral cervical), prin urmare trebuie sa apelati la NEUROCHIRURG.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
02-04-2012, ora 10:59
gmariam
Nu este medic/terapeut
gmariam
Buna ziua! De vreo trei saptamani ma doare groaznic mana dreapta din umar pana la degete, este umflata si imi arde. Cand vine noaptea vin si durerile groaznice. Am dat cu tot felul de unguent antiinflamator si nu se cunoaste nimic. Am luat zece zile paduden si midocalm. A inceput si in partea dreapta in spate o durere groaznica, la fel si acolo arde. Singurul remediu este compresa cu apa rece. Ce ma sfatuiti sa fac?
0
17-04-2017, ora 11:13
alina100689
Nu este medic/terapeut
alina100689
Buna ziua. As dori un sfat/o recomandare. In urma cu un an am avut accident cu masina in UK. Am avut dureri groaznice de cap (mai exact ceafa in dreapta)ulterior gat umar drept, brat, omoplat...Am fost in Ro pt tomograf la3sapt.duoa accident la Tulcea a iesit bine. Doctorii au zis ca a fost trauma insa nimic grav. M.Am intors in UK deoarece aici lucrez am fost trimisa pt MRI si la fel Nu au gasit nimic. Am folosit creme pastile degeaba.Am fost la fizioterapeut, kiroprator, acupuncture, masaj insa eu am dureri groaznice simt ca sunt obosita pe partea dreapta mi se infierbanta partea dreapta a capului si mi amorteste mana si degetele de multe ori. Imi doresc sa vin acasa sa ma vada un medic bun deoarece aici au zis ca pot fi nervii muschilor afectati insa nu au vazut nimic la RMN unde de altfel uneori iese.Ma poate ajuta cineva? MUltumesc anticipat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Umăr dislocat - explicații și sfaturi
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durere acută după căderea pe umăr - leziuni posibile
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  •