dureri la nivelul gambei, cu senzatie de arsura.. medicul a spus ca e tromboflebita

26-10-2012
angiluca76@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
angiluca76@yahoo.com
mama mea are dureri la nivelul gambei, cu senzatie de arsura, medicul de familie i-a prescris tratament cu antibiotic, spunand ca e vorba de trombofeblita.. Precizez ca prezinta varice la anbele membre inferioare. As dori dori o parere de la specialistii dv daca e corect tratamentul. Mai vreau sa precizez ca si-a facut analizele de curand si exceptand fosfataza alcalina care i-a iesit foarte mare 297 toate celelalte au iesit in limite normale si cativa calculi biliari. Ce sfaturi imi dati ?Va multumesc!
6 comentarii
0
27-10-2012, ora 20:09
irina firuti
Identitate neconfirmată
irina firuti
Buna seara! Va sugerez sa incercati un tratament homeopat: este f bun la genul acesta de probleme vasculare; si cu siguranta mama dvs mai sufera si de alte neplaceri, la o anumita virsta se aduna multe, iar genul de tratamente chimice "cu pumnul" sunt cu doua taisuri...Dr. Firuti
0
28-10-2012, ora 12:20
angiluca76@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
angiluca76@yahoo.com
Va multumesc f mult pt. sfaturi intr-adevar mama mea asa cum ati precizat ia medicamente, , cu pumnul" pt. insuficienta cardiaca si tensiune. Daca ati putea recomanda un tratament homeopat v-as ramane profund indatorata. Va multumesc!
0
28-10-2012, ora 14:04
irina firuti
Identitate neconfirmată
irina firuti
Din pacate in homeopatie nu se pot recomanda tratamente decit in urma unei vizite la medic, mai ales pentru o problema asa de complexa.Tratamentele homeopate se dau individualizat, aceasta e valoarea lui.
Dr. Firuti
0
28-10-2012, ora 18:27
angiluca76@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
angiluca76@yahoo.com
Din pacate suntem din Hunedoara. Puteti sa ne ajutati cu sfaturi si pt asta va multumim!
0
30-10-2012, ora 21:09
Dr. Alexandru Cristian Ion
Cardiologie, Bucuresti
Dr. Alexandru Cristian Ion
Tromboflebita profunda, ceea ce probabil ca mama dumneavoastra are, se trateaza cu medicamente anticoagulante si necesita explorare Doppler venos pentru a evalua gradul de extensie, in cazul in care se extinde la nivelul coapsei fiind necesara admiterea in spital, si tratament si investigatii suplimentare
Este obligatorie investigarea cauzei trombozei venoase, pentru asta fiind necesare date suplimentare de la dumneavoastra:mama se mobilizeaza prin casa sau nu, a fost recent operata, calatorii indelungate cu avion/masina, a mai avut tromboflebita in antecedente, se stie cu vreo neoplazie(cancer)-toate acestea fiind cauze posibile favorizante pentru TVP.
Si neaparat daca observati ca se plange de respiratie grea, dureri toracice, urgent la spital.
Apropos de ce recomanda doamna cu homeopatia.nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar tromboflebita...asa se trateaza si se investigheaza.
In speranta ca veti alege intelept cum sa aveti grija de starea de sanatate a mamei dumneavoastra va doresc multa sanatate dumneavoastra si dansei.O seara placuta.
0
16-11-2012, ora 12:37
Dr. Halpern Rafael
Chirurgie vasculara, Bucuresti
Dr. Halpern Rafael
Pentru un tratament corect este necesara mai intai o ecografie Duplex venoasa. Aceasta poate evidentia daca exista o tromboza (tromboflebita) doar la nivelul sistemului venos superficial sau si la nivelul sistemului venos profund. Daca exista tromboza venoasa profunda tratamentul trebuie inceput in spital si consta in anticoagulante, ciorapi elastici si antiinflamatoare, daca exista o tromboza venoasa superficiala (tromboflebita superficiala tatamentul consta in antiinflamatoare, prisnitz la nivelul zonei cu tromboflebita, uneori antialgice si dupa 2-3 saptamani, dupa remiterea episodului acut se reomanda tratamentul chirurgical pentru cura varicelor pentru a preveni reaparitia tromboflebitei superficiale si eventual a unor alte complicatii mai grave precum tromboza venaoa profunda, si ulcerul varicos. In toate cazurile este foarte important ca pacientul sa se hidrateze corect.
Dr Rafael Halpern
medic primar chirurgie cardiovasculara
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tromboflebita piciorului
  •