dureri mari de cap... ce poate fi?

08-08-2012
lina3177
Nu este medic/terapeut
lina3177
buna ziua asi vrea sa aflu ce pot avea ori unde pot sa ma consult. am 21 de ani de cind ma chinue durerile de cap dar in ultimul timp sint de nesuferit. cind mi se face mai rau mi se inferbinta foarte tare tot capul, palmile si talpile si ma influ la cap. am urmat diferite tratamente de la neuropatolog pentru oscilarea tensiunii si pentru circulatia sangvina am mai avut si doua traume cerebrale dar cu mult timp in urma si mu am tratat la timp doar peste ceva ani. durerile de cap sint asa de puternice ca nu pot suporta nici o lumina nici cea solara prefer sa stau in intuneric fara a vorbi doar asa o mai pot alina.. ajutati-ma si datimi un sfat. ce poate fi???????????
2 comentarii
0
31-08-2012, ora 17:01
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Daca durerile de cap sunt intense, si dureaza de mai multi ani, cred ca aveti deja investigatii. Durerile par sa fie crize de migrena, exista tratament, si in criza, si de intretinere (intre crize), problema tine de neurologie. Daca durerile s-au agravat in ultima vreme sau si-au schimbat caracterul, mergeti la un consult, chiar daca ati mai fost inainte. Numai bine!!
0
31-08-2012, ora 17:20
lina3177
Nu este medic/terapeut
lina3177
da am facut investigari foarte multe si diferite tratamente dar nici o schimbare nici in timpul tratamentului nici dupa ce se schimba era doar puterea de a mai putea suporta durerea... mersi mult pentru raspuns cred ca am sa mai fac o investigare caci acum in ultimul timp a inceput sa mi se inferbinte foarte tare capul dar nu am febra si asi vrea sa aflu care este cauza caci in aceste crize durerile sint insuportabile si asi vrea sa stiu de ce. mersi mult pentru raspuns si de asemenea va doresc sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •