dureri pelvine nocturne

02-10-2013
ELEONORA33
Nu este medic/terapeut
ELEONORA33
BUNA Ziua.Anul trecut inprimavara au debutat unele dureri pelvine, care se accentuau in special noaptea, pana la dureri foarte mari chiar si cand ma intorceam de pe o parte pe alta.Am fost la medicul gineolog care mi/a spus ca aveam unul dintre ovare inflamat, am facut tratament.Durerile au trecut pentru o scurta perioada dupa care au reaparut.Am facut ecograf abdominal, analize medicale, am fost din nou la ginecolog si totul este ok.Din pacate durerile continua, in special noaptea, in zona pelvina, mai ales cand incerc sa ma aplec, chiar si daca doresc sa iau un obiect de pe masa, am dureri.Peste zi imi trec, am zile cand nu ma doare deloc, am zile si nopti cand ma doare foarte tare.As dori sa stiu la ce medic sa apelez, spre ce specialitate si ce analize sa mai fac, pentru ca sa obtin un diagnostic si un tratament.Multumesc foarte mult.
2 comentarii
0
02-10-2013, ora 21:21
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
Buna seara, de obicei durerile pelvine sunt de natura ginecologica...cere efectuarea unei ecografii transvaginale, pentru a elimina suspiciunea unor probleme ovariene...apoi fa un papanicolau, dar schimba si medicul ginecolog, pentru a avea a doua opinie.
Ce analize ai facut ??ce varsta ai??ai dureri la contact ??
0
03-10-2013, ora 08:01
xulescu2
Nu este medic/terapeut
xulescu2
Daca elimini cauzele ginecologice durerea poate iradia si de la afectiuni ale coloanei lombo sacrale care se manifesta mai ales noaptea si cum spui tu la aplecari. Cere parerea si a unui al doilea medic ginecolog. Vezi sa nu cumva sa fei intestinul daca ai gaze/balonari sau constipatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: