Dureri persistente de stomac

17-02-2010
didita
Nu este medic/terapeut
didita
Durerile de stomac dureaza cam de o luna situate in partea superioara, exact in centru a abdomenului si sunt persistente dar nu foarte dureroase, suportabile ziua sau chiar dispar, insa noaptea se intensifica mai tare si adorm f greu la fel si dimineata le simt mai tare. Scaunul este normal, nu am vazut sange, nu am fost constipata, nu am avut stari de greata, nu am avut febra, pot sa mananc orice. Mai simt si un fel de junghi uneori pe anus, nu stiu daca m-am exprimat bine si pe partea stanga si dreapta, dar nu am dat importanta. Am fost si foarte stresata in ultima vreme si ma gandesc ca poate fi si asta un motiv. Rugamintea mea este daca poate sa-mi spuna cineva aproximativ daca e ceva care ar trebui sa ma puna pe ganduri, am 22 ani si am grija sa mananc sanatos. Va multumesc.
2 comentarii
0
17-02-2010, ora 12:42
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Ar trebui sa mergi la medicul de familie sa ceri o trimitere la un medic gastroenterolog si el va stii cu siguranta ce sa iti zica/faca.Eventual o endoscopie sau cel putin o analiza pentru a vedea daca ai Helicobacter Pylori.Parerea mea este ca ar trebui sa mergi urgent la medic pentru a nu lasa lucrurile sa se agraveze.Multa sanatate si tine-ne la curent cu starea ta.
0
17-02-2010, ora 12:55
didita
Nu este medic/terapeut
didita
Multumesc frumos pentru raspuns, sper totusi sa nu fie ceva grav:(((( O zi buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici