Dureri piept

05-11-2017
Luca24
Nu este medic/terapeut
Luca24
Buna ziua, vin și eu cu o întrebare.

In urma cu 4 zile am chemat pentru prima oară salvarea, totul a început cu mâna stânga care dintr-o data am simțit ca îmi amorțește urmată de o durere in zona pieptului și niște bătăi neregulate ale inimii in plus am simțit ca o lovitura exact in mijlocul coloanei și pentru aproximativ 2 secunde am fost ca și paralizat o durere in toate cele 4 membre foarte puternica. Trecând peste toate acestea cei după salvare mi-au făcut un EKG. Unde a ieșit ca la momentul respectiv aveam un PR interval scurt, și tahicardie sinusală. Glicemia 6, 4. Ceea ce a dus la rezultatul atac de panica.
Trecând peste episodul de mai sus, de atunci in unele dimentii ma trezesc transpirat și cu mâinile unpic amorțite iar câte odată simt o durere in zona pieptului pe mijloc sau se muta tot in zona pieptului spre stânga, însoțite de furnicături in mâna stânga, dificultăți in respiratie și de asemenea bătăii accentuate ale inimii.
Singura mea îngrijorare este sa nu fie o problema cu inima, din păcate pana in luna Ianuarie nu pot face un control fiind plecat din țara iar aici îți trebuie programare care durează pana la o luna de așteptare.
Țin sa precizez am 24 de ani 1, 76 60 kg, fumător nu consum alcool, mișcare pot zice ca merg cel puțin 5 km pe zi deci nu sunt chiar sedentar.
Ca și alte probleme de sănătate, am o deviație de sept și cam atât alte probleme nu am avut.
As aprecia foarte mult un sfat venit din partea cuiva capabil sa îmi ofere in răspuns. Va mulțumesc anticipat

Update. Pe o scara de la 1-10. As situa durerea la 5 aceasta nefiind constanta. Manifestându-se ca o înțepătura/ strângere nu ma pot exprima exact. Ceea ce am observat și sper sa nu ma înșel dacă îmi țin respirația durerea cedează pana la inspirare după care reia
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  • Scorul de calciu arterial coronarian prezice evenimentele cardiovasculare adverse majore în durerea toracică
  •