Dureri puternice in piept

06-01-2014
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Buna seara.
As dori sa stiu daca oasele pieptului pot durea asa de tare incit sa nu mai pot respira.
Nu am nimic la plamini si nu stiu ce altceva ar putea fi. Am aceste dureri de 2 zile. Totodata, ma simt si foarte obosita.
Multumesc pentru raspuns.
7 comentarii
0
07-01-2014, ora 00:34
alinionut
Nu este medic/terapeut
alinionut
Buna seara.nu stiu ce sa zic concret.dar si eu am avut aceleasi simptome atunci cand m.am fortat.am ridicat ceva greu.imi taia respiratia cca. 3 -4 zile.sau glumele proaste din liceu cand te impingeau asa pe nepregatite in spate...PUTERNIC...daca stiti ca nu ati facut efort...sau vreo lovitura...CONSULTATI UN MEDIC

sanatate!
0
07-01-2014, ora 12:43
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
După părerea mea, poate fi vorba de două lucruri diferite: 1.Poate fi un preinfarct, adică o leziune mai mică a inimii şi care poate da senzatia de oboseală. Un EKG poate pune un diagnostic precis in acest sens. Până nu aveţi un diagnostic in acest sens, trebuie să evitaţi eforturile de orice fel, supărările, emoţiile puternice şi să respectaţi sfaturile medicului. 2.Poate fi vorba de o răceală a muşchilor intercostali care dau junghiuri repetate in aceeaşi zonă, fără a implica sistemul circulator. Însă această răceală nu pote da o senzaţie de oboseală la efort. Pentru orice eventualitate, se poate rezolva cu băi calde-fierbinti, 10-15 minute, relaxare la căldură şi eventual o cremă antiinflamatoare. Ne ţineţi la curent, da?
0
07-01-2014, ora 12:53
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Pentru @alinionut: nimic din toate astea.

Pentru @Denis Chiurtu: E posibil sa fie o raceala, in conditiile in care vremea este rece (nu locuiesc in sud unde e cald) si ceata permanenta. Adevarat, cind fac un dus cald, durerile se mai calmeaza. Nu insa si oboseala care parca se accentueaza. Cu noua moda a programarilor si la medicul de familie, mai dureaza pina fac un consult la un specialit. Dar, promit, va voi spune rezultatele. Macar pentru a invata si altii din "durerile" mele. Va multumesc pentru sfat. Multa sanatate!
0
07-01-2014, ora 14:38
tutica
Nu este medic/terapeut
tutica
buna ziua as dori sa mi spuna si mie cineva ce pot sa fac in cazul in care am un sot alcolic bolnav de ciroza alcolica a fost internat la pshiatrie ia antidepresive si bea in continuare as dori sa l ajut da nu vrea devine agresiv cind ii spun sa nu mai beava multumesc
0
07-01-2014, ora 15:09
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Multe războaie s-au câştigat folosind armele adversarului. Asta va recomand pentru alcoolism. Semnele pentru această afecţiune sunt: bea pe furiş, ascunde băutura ca să evite discutii neplăcute, gaseşte scuze de plecare ca să bea in oraş, devine agresiv dacă îi atragi atenţia şi altele. Ne încadrăm? Trebuie să vedeţi ce îi place să bea: tărie sau vin? În cazul unui alcoolic nu prea contează ce găseşte. Dar puteţi să-i aduceţi dumneavoastră, sub pretextul că aţi cumpărat pentru ai face plăcere si a evita discuţiile. Dar numai dacă vă întreabă! Deci, cumpăraţi vin de exemplu şi în el puneţi ceai de cimbru, concentrat pentru a nu dilua vinul prea mult. Apoi, îl lăsaţi la îndemână, in frigider sau pe unde umbla el, fără să-l invitaţi sau săi spuneţi. Dacă bea tărie, puteţi prepara un gen de " Vişinată" cu ceai de cimbru concentrat, putin dulce, putin tare, care să mascheze culoarea şi gustul. Oricum pe el nu o să-l deranjeze prea tare. Acest ceai de cimbru, provoacă pe parcurs, destul de repede, repulsie greaţă şi crize de vomă când este pus în faţa mirosului sau al gustului de alcool. Greaţa şi voma vor fi atât de puternice încât nu o să-i mai trebuie. Succes!
0
07-01-2014, ora 17:06
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
interesant..
0
13-01-2014, ora 08:32
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Buna ziua, @Denis Chiurtu.
Inainte de a ajunge la un specialist, am ajuns la urgente din cauza acestor dureri. Si, am o nelamurire. Dupa ce mi s-au facut analizele de singe, EKG-ul, a venit cardiologul. A citit rezultatele, a pus EKG-ul in buzunar si a dat indicatii astfel: 'ii faceti alt EKG dupa tratament si i-l dati pe acela'. Ce vrea sa insemne asta? Nu stiu ce medicament mi s-a dat. A fost pus in perfuzie si nu mi-au spus ce este.
Daca eu merg cu acel ultim rezultat la cardiolog, totul e bine. Dar durerile persista. De la orice ar fi, eu vreau doar sa dispara.
Multumesc. O zi buna va doresc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •