Dureri sub coaste, partea stanga

20-10-2011
Melusine
Nu este medic/terapeut
Melusine
Buna seara!
Am o problema de aproape 2 ani care inca nu a fost solutionata.
A inceput cu o proeminenta in partea stanga, aproape de ovare care era insotita si de durere.Ginecologic nu am nimic si nici vreo infectie.Nu mi s-a facut niciun fel de radiografie, niciun fel de analize care sa dovedeasca daca am sau nu apendicita.De 2 ani de zile am umblat in spitale si nimeni nu-mi da niciun raspuns concret.
Problema este alta.De aproximativ 2 luni a inceput sa ma doara in partea stanga, sub coaste si daca apas in acel loc, durerea imi radiaza in gat, tot pe partea stanga.Tot de acolo cred ca mi se trag si durerile frecvente de stomac, mai ales dupa o masa normala sau una mai copioasa.Ma balonez foarte repede si la fel de repede apar si durerile de stomac.Aveti vreo idee de ce as putea avea?Sau cum sa o tratez, ce ar trebui sa fac?
Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
21-10-2011, ora 22:38
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Apendicita este in partea dreapta jos, in partea stanga sub coaste, poate sa fie stomacul sau colonul..mergi la un medic gastroenterolog sa te vada si eventual un tratament..o ecografie de abdomen superior, ar fi deasemenea utila..
0
08-01-2012, ora 23:31
Melusine
Nu este medic/terapeut
Melusine
Am fost la un doctor gastroenterolog, mi-a spus ca nu simte nimic, dupa aceea am fost la chirurgie si mi-a zis ca am apendicita sigur.Am intrebat medicul de familie daca nu se poate face o ecografie dar a zis ca nu o sa se vada nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici