Dureri vezica, urinari dese

17-02-2017
utilizator4182
Nu este medic/terapeut
utilizator4182
De 4, 5 luni daca nu mai bine am niste probleme care nu par sa ma lase curand...
Dimineata cand ma trezesc, indiferent de ora simt niste dureri puternice la nivelul vezicii si astfel sunt nevoit sa ma duc sa urinez chiar daca in seara dinainte de culcare cu cateva ore nu consum lichide. Cand urinez am ceva arsuri, nu puternice, iar de multe ori simt ca nu urinez complet. Problema aceasta e foarte frecventa pe parcursul unei zile, nevoit fiind sa ma duc la toaleta de > 8, 9 ori. Asa cum am scris si mai sus chiar daca beau sau nu lichide tot simt acea apasare puternica la vezica si trebuie sa actionez. Mentionez ca atunci cand stau in pat 2 h ~ in tot acest timp ma duc de 2, 3 ori la toaleta, senzatiile fiind aceleasi, iar cand este frig afara durerile apar mai des.
La examenul sumar de urina si alte analize pe care le-am facut nu mi-a iesit nimic.
Am urmat un tratament pentru 2 saptamani de la Interne cu Cystone, No-Spa, Magne, Calmogen. Nu am simtit nici cea mai mica imbunatatire.
Tot de la Interne urmez un al 2 lea tratament cu Cystone, Magne, Duspatalin, Xanax, Essentiale. Au trecut aproape 14 zile si mai am inca atat pana sa-l termin. La fel si aici deocamdata nu am simtit nici cel mai mic semn de imbunatatire.
Am facut si o ecografie abdominala rezultatele fiind bune, dar am ceva pietricele la rinichi. Doctorul mi-a spus inainte de al 2 lea tratament ca aceste simptome le-as putea avea tot timpul de acum inainte, fapt care ma descurajeaza. Mi-a mai recomandat sa fac o urografie pentru ca poate au mai ramas din pietricele pe uretra ( daca am inteles bine ), dar de la Urologie mi s-a spus ca nu se mai fac urografii ci am nevoide o tomografie.

Daca nici acest tratament nu o sa ma ajute, ce imi recomandati ?
5 comentarii
0
18-02-2017, ora 13:35
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Un examen al secreției uretrale ai facut? cu antibiogramă...
0
18-02-2017, ora 21:23
utilizator4182
Nu este medic/terapeut
utilizator4182
Doamna doctor nu, nu am facut.
0
18-06-2018, ora 14:46
Angela.Mld
Nu este medic/terapeut
Angela.Mld
Buna ziua doamna doctor miam făcu analize pt helecobacter pylori la sânge și mi a editurii pozitiv ce sa fac am citit pe internet și spune multe și nu prea bune.
0
12-04-2020, ora 23:29
utilizator4182
Nu este medic/terapeut
utilizator4182
Revine in actualitate aceasta problema pentru mine. Acum insa e ceva mai des. Simt aceasta presiune la vezica de mai multe ori pe zi, nu doar de dimineata cum a fost pana acum. De asemenea sunt balonat de 4 luni. Ce imi recomandati?

Trebuia sa fac o cistoscopie, dar avand in vedere situatia de acum am amanat-o.
0
10-05-2020, ora 22:55
utilizator4182
Nu este medic/terapeut
utilizator4182
Mentiune: culoarea urinei este galbuie-rosiatica. Resimt si dureri de spate, mai ales in partea inferioara a lombarilor, iar abdomenul la partea inferioara il am tare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •