Dureri zilnice de cap

09-04-2018
Iden
Nu este medic/terapeut
Iden
Buna ziua, am un prieten care de 4 ani se lupta cu dureri zilnice de cap, a facut toate analizele posibile si nu s-a depistat a avea vreo problema, de curand i s-a dat un diagnostic, noua durere de cap cu debut zilnic, fara a se gasi cauza acesteia, urmeaza tratament, terapii etc care ii accentuează aceste dureri, afecteaza putin vederea, stări de greață. Exista cineva care a avut astfel de dureri pe o perioada lunga de timp si căruia sa i se fi dat pana la urma un diagnostic? Este deprimant si îngrijorător pentru noi. Multumesc!
5 comentarii
0
09-04-2018, ora 18:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
La oftalmolog si neurolog a fost?
0
09-04-2018, ora 19:19
Iden
Nu este medic/terapeut
Iden
Au fost făcute toate analizele posibile, oftalmolog, neurolog, stomatologie, cardio, rmn ecografii, sânge, orl etc. Chiar si un psiholog a fost consultat... nu a mai ramas nicio varianta. Sau nu o stim noi. I s-a spus la un moment dat ca ar putea fi niste nervi care nu-si mai îndeplinesc functiile corect insa nu a fost un verdict clar, doar ca este vorba de o durere de cap cu debut zilnic si nu se pot face decat "teste" tratament pt a vedea cum reacționează.
0
11-04-2018, ora 00:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
O dioptrie oricat de mica ar fi poate produce acest tip de dureri. Ce varsta are domnul? Vede perfect si cu stangul si cu dreptul?
Eu am avut aceasta problema un an, mi-am pus ochelari cu dioptrii foarte mici 0, 25, 0, 50 si durerile au trecut din ziua in care mi-am pus ochelarii.
0
11-04-2018, ora 01:24
Iden
Nu este medic/terapeut
Iden
Si-a facut si un astfel de consult acum nu stiu daca nu cumva, ca orice medic, i s-a spus ca "nu este cazul momentan"...de fel stiu ca se recomanda ochelari începând de la +- 0, 5. Am sa vorbesc cu el despre acest aspect. Multumesc pentru sugestie!
0
11-04-2018, ora 14:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu multa placere. Povestiti-i de cazul meu cu ochelarii. Eu luam in fiecare zi 3-4 pastile de durere, dar dupa un an, in ziua in care mi-am pus ochelarii, totul mi-a trecut ca prin farmec.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.