e cancer de colon?

11-08-2012
mona_40
Nu este medic/terapeut
mona_40
de o luna prezint o durere care apare in fosa iliaca stanga apoi in flanc sau in lomba simparca se lasa cateodata in fesa.durerea e moderata spre severa uneori nu prea cedeaza la antiinflamatoare sau la antispastice si are un caracter aproape continuu ba pe masura ce trece timpul parca se accentueaza in intensitate.am facut ecografie abdominala si totul e normal un sumar urina normal.modificari de tranzit intestinal nu am nici sangerari, m-am programat la o colonoscopie pentru ca mi-a intrat in cap ca am cancer la colon.mai am de asteptat cateva zile si simt ca o iau razna am cutreierat net-ul in lung si-n lat si am ajuns la concluzia ca orice e posibil.totusi, desi intr-un fel mi-am raspuns singura, e posibil sa apara mai intai durerea fara alte manifestari?
4 comentarii
0
11-08-2012, ora 23:29
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Esti sigura ca nu vine de la coloana? Inteleg ca la rinichi, ovar, ginecologic, nu ai nimic.
In principiu daca ai "dureri", jena etc ai avea si modificare de tranzit intestinal daca e vorba de ceva malign. Deci nu e cazul s-o iei razna gandidu-te la ce e mai rau. Poate ai colon iritabil si asta da senzatii neplacute si mai ales psihic da mereu predispozitie la panica in ceea ce priveste sanatatea. E bine daca faci colonoscopie, te vei linisti sa stii ce e la acest nivel.
Sa dai vesti bune!
0
12-08-2012, ora 22:11
mona_40
Nu este medic/terapeut
mona_40
pai am fost la neurochirurg care mi-a zis ca sciaticul nu doare in burta, ca pentru durerea din fosa iliaca coloana ar trebui sa fie afectata undeva prin partea ei toracala si m-a indrumat catre colonoscopie.ma intreb acuma oare colonul doare in fesa...?.e posibil totusi sa nu fi inteles bine pentru ca sunt genul de pacient care solicita lamuriri iar doctorul a devenit plictisit si malitios si n-am mai insistat.iar la noi in targ e numai unul.bineinteles ca pot merge si in alta parte dar acuma vreau sa vad care-i treaba cu colonul.nu mai pot dormi noaptea am doi copii de crescut unul are abia doi anisori.multumesc frumos pentru raspuns si incurajari.doamne ajuta!
0
13-08-2012, ora 16:13
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sa dai vesti bune, sa gandesti ca totul va fi favorabil tie tocmai pentru ca ai puiutii de crescut.
Numai Bine!
0
19-08-2012, ora 08:55
mona_40
Nu este medic/terapeut
mona_40
am facut colonoscopie...am rezistat numai la colonul stang si totul e ok!multumesc ptr incurajari si sa auzim numai de bine...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: