e-coli in sarcina

20-07-2011
nemesis_one
Nu este medic/terapeut
nemesis_one
am fost diagnosticata cu e-coli in cultura genitala.am facut o vaginita cu aspect cremos si miros de ceapa.sunt insarcinata in 2 saptamani.mi s-au recomandat antibiotice.nu as dori sa le iau pentru ca sunt periculoase...pentru restabilirea florei vaginale este bine sa iau ovule gynophilus cu lactobacilus rhamosus?am citit diverse studii si ar fi indicat in sarcina.as dori sa stiu daca se poate sa tratez simptomatologia la nivel vaginal cu lactobacili si dupa ce nasc sa tratez si e-coli cu antibiotice.acuma astept parerea unui doctor, daca are bunavointa sa-mi raspunda aici.va multumesc anticipat.
1 comentarii
0
27-07-2011, ora 16:49
Dr. Cacicovschi Cristina
Obstetrica-ginecologie, Iasi
Dr. Cacicovschi Cristina
Pe sarcina se pot administra anumite antibiotice fara nici o problema. De preferat ar fi sa se evite administrarea lor in primul trimestru de sarcina daca nu este neaparat nevoie. E. Coli e o bacterie care se gaseste la nivel intestinal iar prezenta sa la nivel vaginal se produce prin contaminarea de la nivelul intestinului.
E foarte important pentru a evita contaminarea vaginala sa se efectueze o toaleta genitala corecta.
Pentru tratamentu acestei infectii vaginale ar trebui preparate ovule cu antibiotice din grupa Penicilinelor, dar pentru aceasta ar trebui sa mergeti la medicul specialist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul