e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?

17-07-2009
murai
Nu este medic/terapeut
murai
salt aum cateva zile mam "jucat" cu prietena mea care e virgina am introdus f putin penisul in vagin.si sunt speriat k e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte.ea era la cateva zile dupa menstruatia.va rog sa imi spuneti si mie ce sanse sunt sa ramana gravida???? ea este inca virgina !.va rog frumos suntem f speriati...mentionz k nu am ejaculat nici inate nici dupa.si azi la 4 zile dupa zice k are o secretie vaginala d culoare alba...app.park de vreo 2 zile manaca mai mult
4 comentarii
0
17-07-2009, ora 23:40
swan
Nu este medic/terapeut
swan
buna. stiu cum e sa fii super ingrijorat dar gandeste-te: nimeni nu poate sa stie dak ai dezvirginat-o sau nu. cea mai buna solutie e sa mergi cu ea la medic.
0
21-07-2009, ora 13:55
murai
Nu este medic/terapeut
murai
multzumesc dar io am intrebat de sarcina.va rog un raspuns k de cateva zile acuza ameteli dureri de burta si d cap se enerveaza imediat din orice nu conteaza cat de important e(astea la o saptamana dupa ce sa intamplat ce am zis mai sus).si mie frica k a ramas insarcinata desi nu prea cred era cam la 3-4 zile dupa ce ii trecuse menstruatia.va rog feumos o parere un raspuns al unui doctor orce!.
0
29-07-2009, ora 09:27
murai
Nu este medic/terapeut
murai
acum ia venit sarcina cu o saptamana mai devreme!.datimi si mie un sfat k nuj ce sa cred e sau nu.am auzit de menstruatie peste sarcina si sut f sperat astept rapunsu vostru multsumesc!..
0
29-07-2009, ora 09:46
murai
Nu este medic/terapeut
murai
menstruatia scuze dar am numai griji in cap si sunt speriat!:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •