E posibil să fiu din nou însărcinată?

23-09-2017
Andreea209
Nu este medic/terapeut
Andreea209
Bună ziua. Am o nelămurire şi sunt cam neliniştită. Acum 2 luni (26 iulie) am facut chiuretaj şi mi-a fost interzis contactul sexual timp de 2 săptămâni. După chiuretaj am avut ciclul menstrual normal. Luna trecută, pe 24 august menstruatia mi-a venit (de obicei îmi vine neregulat, cu 2 zile mai devreme decât luna anterioară) iar menstruaţia a fost cu scurgere normală, fără nici o problemă. Pe 23 august am avut un contact sexual protejat (înainte de contact am avut o scurgere de sânge foarte mică), iar a doua zi imediat a apărut menstruaţia. După 2 săptămâni de la contact am făcut un test de sarcină pentru a fi sigură că e totul în regula, şi testul mi-a ieşit negativ. Luna aceasta nu mi-a venit deloc, şi ar fi trebuit să îmi vină ieri pe 22 septembrie (cu 2 zile mai devreme decât luna anterioară) şi sunt îngrijorată dacă nu cumva e posibil să fi rămas din nou însărcinată. Nu ştiu ce să fac.
Menţionez că nu am nici un simptom de greaţă, ameţeli, oboseală sau altele care să semnifice o posibilă sarcină. La sarcina anterioară la care am făcut avort am avut simptome, iar menstruaţia mi-a întârziat 2 săptămâni. Dar acum mă întreb dacă menstruaţia îmi poate întârzia din cauza avortului anterior sau din cauza contactului sexual (făcut protejat cu prezervativ)
Vă rog să mă ajutaţi fiindcă sunt cam speriată şi am nevoie de sfaturile dumneavoastră.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: