e posibil sa fiu gravida?

09-04-2017
anonim0011
Nu este medic/terapeut
anonim0011
Buna! Va rog sa nu ma luati in ras, imi e destul de janant sa vorbesc despre asta.. Acum o luna si ceva am fost la prietenul meu si ne am dus cam departe cu joaca, el si a dat drumul si dupa a bagat degetele la mine si e posibil sa fii fost sperma pe ele, tin sa mentionez ca sunt virgina. Mi-a venit ciclul imediat dupa seara aia, la vreo 2-3 zile dupa, iar apoi mi-a mai venit inca o data dupa 2 saptamani si ceva si m-a tinut 5 zile. Nu am o menstruatie regulata, inca nu s-a reglat. Nu sunt gravida, asa-i? va rog mult, am nevoie maxima de ajutorul vostru!!!
2 comentarii
2
09-04-2017, ora 18:31
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, nu sunt sanse, in situatia descrisa, sa fii insarcinata, insa faptul ca pui asemenea intrebari dovedeste lipsa unor informatii minimale. Iti recomand cu caldura educatie sexuala serioasa, din surse medicale, autentice, cum este si siteul de fata. Educatia sexuala te va invata, printre altele, ca sperma nu trebuie sa ajunga, indiferent de situatie si cale, la intrarea sau in interiorul vaginului, caci apare riscul de sarcina. Tot educatia sexuala te va ajuta sa intelegi ca exista si un risc de infectie prin introducerea mainilor murdare in vagin. Mai mult decat atat educatia sexuala te va face sa intelegi ca este important sa ai grija de tine si de sanatatea ta, informandu-te corect, tocmai pentru a nu ajunge in situatii neplacute si riscante.
Daca menstruatia nu se regleaza este necesar sa mergi la medic pentru control medical si analize specifice pentru a vedea daca nu exista o alta cauza a neregularitatii.
0
10-04-2017, ora 23:21
anonim0011
Nu este medic/terapeut
anonim0011
Va multumesc frumos !! Am sa ma informez mai bine ca sa nu se mai ajunga in situatii neplacute! Neregularitatea menstruatiei nu mi s-a reglat pana la aceasta varsta, nu din cauza actiunii prezentate mai sus, nu am eu o menstruatie regulata de obicei..nu cred ca ar fi ceva de alarmat fiindca odata cu inaintarea in varsta mi se va regla. Va multumesc enorm pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •