E posibil sa fiu însărcinată?

26-09-2017
Anonim9612
Nu este medic/terapeut
Anonim9612
Buna ziua Azi am avut un contact sexual cu prietenul meu, am facut protejat cu prezervativ, dar cand o faceam, simteam ceva umed, am crezut ca s-a rupt prezervativul dar cand m-am uitat nu am vazut sa fie rupt. sper sa nu se fi rupt, pentru ca sunt si la jumatatea lunii aproape de ovulatie. Voi ce parerea aveti? Ce credeti ca este daca nu s-a rupt prezervativul? Multumesc
2 comentarii
0
26-09-2017, ora 13:12
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, este normal sa simtiti ceva "umed" atunci cand faceti sex, adica lubrifierea vaginala.
Daca vi se pare ca totusi ceva nu a fost in regula nu ar fi mai simplu, rapid si sanatos sa faceti un test de sarcina? Cine credeti ca ar putea sa realizeze ce s-a intamplat?
Si daca va bazati prea mult pe raspunsurile date pe net s-ar putea sa devina riscant.
1
26-09-2017, ora 13:41
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună ziua!
Datorită stimulilor de excitare sexuali, la nivelul cavității vaginale fluidul vaginal se intensifică. Acest fenomen poartă denumirea de lubrifierea naturală vaginală și are ca scop atenuarea fricțiunii în momentul raportului sexual.
Deci este un proces absolut normal, fără acesta raportul sexual ar deveni dureros și dacă lubrifierea vaginala nu s-ar produce în mod natural, ai avea nevoie de un lubrifiant potrivit pentru a atenua disconfortul.
Ca să nu mai ai emoții în legătură cu ce s-a întâmplat, îți recomand ca și colegul meu să cumperi un test de sarcină care se găsește la orice farmacie și afli rezultatul rapid.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •