e posibil sa fiu insarcinata?

05-04-2011
ninaco
Nu este medic/terapeut
ninaco
buna! in urma cu o luna am urmat un tratament cu antibiotice (mentionez ca iau si acc), iar in ziua a 3-a dupa terminarea tratamentului am avut contact sexual neprotejat cu prietenul meu. menstruatia mi-a venit la data obisnuita dar fluxul a fost redus si culoarea putin mai inchisa ca d obicei. Am facut un test de sarcina dar mi-a iesit negativ...problema este ca d vreo 2 zile ma dor sanii si ii simt putin grei...este posibil sa fiu insarcinata? Va rog sa imi raspundeti sunt foarte ingrijorata.
Multumesc anticipat.
7 comentarii
0
05-04-2011, ora 11:01
ninaco
Nu este medic/terapeut
ninaco
va rog sa imi raspundeti!!!
0
05-04-2011, ora 11:40
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Ninaco,
Dacă nu te-ai protejat suplimentar în perioada tratamentului cu anticoncepţionale este foarte posibil să fii însărcinată deoarece antibioticele interacţionează cu anticoncepţionalele. Corect ar fi fost în perioada tratamentului cu antibiotic precum şi după încheierea lui 7 zile să vă fi protejat suplimentar.
0
05-04-2011, ora 11:46
ninaco
Nu este medic/terapeut
ninaco
dar totusi testul de sarcina mi-a iesit negativ...iar cum am mai spus menstruatia mi-a venit...c sa fac? sa mai fac un test de sarcina?...aceste dureri de sani ar putea avea si alte cauze?
0
05-04-2011, ora 12:15
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Da, mai aşteaptă puţin şi fă un test "first response" pentru mai multă precizie dimineaţa.
Ai spus că menstruaţia a fost modificată în ceea ce priveşte culoarea şi fluxul.
Acum luând anticoncepţionale nu putem ţine cont de metoda calendarului, dacă erai sau nu fertilă.
Nu ştiu ce să spun, riscuri au fost având contact după 3 zile de la terminarea tratamentului cu antibiotic, fără protecţie suplimentară.
Mai fă un test şi vezi cum stă treaba.
0
05-04-2011, ora 14:48
ninaco
Nu este medic/terapeut
ninaco
bine...va multumesc frumos pt raspuns.
0
07-04-2011, ora 07:25
alynutza13
Nu este medic/terapeut
alynutza13
Buna ziua, am si eu o intrbare, am 4-5 zile de la ovulatie (am avut dureri ff mari de ovare)si contactul sexual a avut loc in 2 si 3 aprilie.Ultimul ciclu l-am avut pe 20 martie si am un ciclu de 29 de zile.Sunt nerabdatoare sa stiu pt ca mi se pare ca am stari de greata, ameteala si nervozitate, e oare posibil sa am deja asa de repede starile de insarcinata??Mentionez ca luna trecuta am intrerupt pastilele AC(iasmine)si am inceput tratamentul cu branca ursuluI (2 pastile de 2 ori pe zi ) din ziua 4 de ciclu apoi in ziua 14-15 a avut loc contactul sexual, dupa acesta am stat linistita si cu picioarele ridicate, in ambele zile, din ziua 16 de ciclu iau duphaston 1de 2 ori pe zi, dar se pare ca azi este deja 7.04.211 si imi este rau.Este posibli sa fiu insarcinata?Va rog raspuns urgent!!Multumesc anticipat.
0
20-07-2017, ora 17:45
Dmsca
Nu este medic/terapeut
Dmsca
Buna ziua!Sper din suflet sa primesc un raspuns referitor la problema mea.Am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare inainte de menstruatie cu 4 zile(asta intamplandu-se luna trecuta in iunie.luna aceasta normal trebuia sa am menstruatie pe data de 23 si iarasi s-a intamplat contact sexual cu ejaculare pe data de 17.in 18 mi-a venit menstruatia in cantitate redusa chiar foarte redusa in prima si a doua zi. Tin sa precizez ca daca as fi insarcinata m-as bucura enorm.Care ar fi cauza acestei dereglari?Am facut un test luna trecuta dupa contactul sexual cu 10 zile si a iesit negativ.oare sa fi fost prea devreme si acum sangerarile care le am sa fie cauza unei sarcini?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Testul de sarcină care ar putea identifica sarcina gemelară și riscul de avort
  • Testele de sarcină
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •