E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?

29-06-2013
iris25
Nu este medic/terapeut
iris25
Am nevoie de ajutorul vostru. Ultimul CM normal l-am avut pe data de 14 Aprilie. Insa in luna Mai mi-a venit CM mai devreme, m-a tinut doar doua zile si era maro, foarte putin cantitativ si fara dureri de spate, sani sau burta (eu care in primele 2 zile ale CM nu ma pot ridica din pat de durere). Dupa ce am trecut de CM mi-am facut 4 teste de sarcina in zile diferite, dintre care doua au iesit foarte slab pozitiv, iar celelalte doua negative. Pe 16 Iulie insa, mi-a venit din nou CM, tot scurgeri maro, m-a tinut doua zil, fara nici o durere. Pe 23 am inceput sa am stari de voma, ameteli, dureri de cap si de spate, exact ca la CM asa ca pe 25 am fost sa imi fac analiza de sange beta hcg iar rezultatul este 5 mIU/ml, adica negativ...
Este posibil totusi sa fiu insarcinata si sa nu iasa la analiza asta? Ati mai auzit de asa cazuri? Dupa calculele mele ar trebuie sa am 8 saptamani.. ar trebui sa repet analiza hcg?
1 comentarii
0
30-06-2013, ora 15:42
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Parerea mea e ca nu esti insarcinata...teste negative, menstruatia a venit, hcg negativ(n-avea cum sa dea rezultate false daca aveai deja 8 saptamani).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •