e posibil sa raman insarcinata?

10-08-2009
andreea_eb
Nu este medic/terapeut
andreea_eb
mi'am pierdut virginitatea acum o saptamana, exact dupa ce mi'a trecut ciclul si am facut sex protejat.acum cateva zile am facut sex din nou, insa neprotejat.el nu a ejaculat in mine, dar ciclul meu e neregulat si nu stiu cand sunt in perioada fertila.sunt 9 zile de cand mi'a trecut menstruatia.e posibil sa raman insarcinata?
5 comentarii
0
10-08-2009, ora 14:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Da, este posibil sa ramai insarcinata chiar daca el nu a ejaculat!!In timpul unui act sexual, penisul elimina un lichid, lichid seminal se numeste care contine spermatozoizi si o posibila sarcina trebuie luat in calcul!
Asteapta 2-3 saptamani de la contactul sexual neprotejat si fa-ti un test de sarcina!!Si pe viitor foloseste prezervativul ca este mai sigur!!
Numai bine
0
17-09-2009, ora 19:23
ioana_duiu
Nu este medic/terapeut
ioana_duiu
am facut sex neprotejat in a 8 a zi dupa terminarea ciclului si iubitul meu a ejaculat inauntru e posibil sa fiu insarcinata?
0
18-09-2009, ora 01:29
florimoro
Nu este medic/terapeut
florimoro
Da e posibil sa fii insarcinata.Ovulatia incepe de regula in cam(depinde de organism) a 14-a zi de la prima zi a ciclului menstrual.Deci 8 zile dupa terminare si cu 4-5 de menstruatie?Este foarte posibil.
0
12-10-2009, ora 03:16
sandy24
Nu este medic/terapeut
sandy24
Buna!As avea si eu o intrebare va rog!am suferit un avort spontan la 5 saptamani, a fost prima mea sarcina...am suferit enorm!avortul s-a produs natural, fara interventie chirurgicala!am fost la control dupa 2 saptamani si totul e in regula!nu am asteptat instalarea unui nou ciclu menstrual si am avut contacte sexuale neprotejate cu sotul meu...e posibil sa raman oare atat de repede insarcinata?mi-as dori asta insa nu stiu daca e posibil atat de repede mai ales ca nu am asteptat inca instalarea unui nou ciclu menstrual...voi ce parere aveti?va multumesc mult
0
16-10-2009, ora 02:10
AlinaBu
Nu este medic/terapeut
AlinaBu
sandy eu cand am pierdut sarcina la 8 sapt doctorul mi-a spus ca pot ramane gravida imediat dupa pierderea sarcinii deoarece se eliberaza un ovul.. acum nu stiu cat de adevarat este ca nu am incercat mi-a fost frica de o eventuala complicatie asa ca am asteptat 3 sapt pana la urmatorul contact sexual !
Orice contact NEPROTEJAT poate duce la aparitia unei sarcini asa ca SPOR !:D
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  • Caracteristici ale ciclului menstrual ce ridică semne de întrebare
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Ciclul de două ori pe lună
  •