e vorba de hipertensiune?

20-02-2009
vladu1975
Nu este medic/terapeut
vladu1975
Buna ziua! Azi am avut urmatoarele simptome: senzatia ca mi se opreste inima, ameteala, intunecarea privirii, tremuraturi, moleseala in picioare, senzatie de lesin, senzatie de irealitate, presiune pe piept, dureri vagi la inima, presiune in urechi...Este vorba de hipertensiune? Sau.?
5 comentarii
0
21-02-2009, ora 17:37
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
In ce conditii ti-au aparut aceste simptome? Stress, ai consumat mai multa cafea, alcool, ai fumat mai mult, ai depus un efort mai intens? Ai mai avut asemenea probleme pana acum? Esti o fire emotiva ? Anul trecut ti-ai facut vreo analiza?
0
22-02-2009, ora 01:27
vladu1975
Nu este medic/terapeut
vladu1975
Am avut o perioada cand consumam o cana cu ness in fiecare zi, de fumat, n-am fumat niciodata, si nici efort n-am facut. Si da, sunt o fire mai emotiva...De analiza, mi-am facut anul trecut si anul asta niste analize, cum ar fi sange, ekg si echografie cardiaca...Toate au iesit bine, si calciu si magneziu si glicemie si ekg si echo...Tensiunea in general o am, 12 cu 8 sau 13 cu 8...Mi s-a spus ca ar fi atacuri de panica si tulburare anxioasa paroxista, dar.inca nu sunt sigur ca nu este ceva de la inima. D-asta am si apelat acest forum, poate se gaseste vreo solutie si pt. mine...Simptomele au aparut brusc cam prin luna iulie anul trecut. Dar aveam zile cand ma simteam bine, erau zile cand nu ma simteam bine. De asemenea, am observat ca in concediu sau in orice iesire din bucuresti, ma simt bine...Deja m-am saturat de aceste simptome si as vrea sa cam scap de ele dar nu stiu cum...
0
22-02-2009, ora 07:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca toate analizele si inbvestigatiile facute spui ca sunt normale, inclusiv cele la inima, e posibil ca toate manifstarile tale sa aiba un substrat psihologic, emotional .Faptul; ca atunci cand pleci in concediu, cand evadezi din cotidian, agitatie, stress si responsabilitate, te simti mai bine, sustine cele spuse de mine. Intreaba medicul de familie daca poti utiliza produsul numit Vagostabyl si cand vei putea sa faci si analiza hormonilor tiroidieni.Numai bine!
0
22-02-2009, ora 09:52
vladu1975
Nu este medic/terapeut
vladu1975
Multumesc frumos de raspuns. O sa-mi fac un control si la tiroida. Sa vdm ce se mai intampla.
0
17-04-2010, ora 18:48
margarintvasile
Nu este medic/terapeut
margarintvasile
iau tratament de 6 luni, ma doare dupa cap miinile, picioarele am avut tensiunea 22 cu 7, 8, 9 a scazut pina la 17 cu 9 18 cu 9 mai jos nu scade.ce ma sfatuiti? iau enap si tertensif.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Tremor App – o aplicație care citește tremurul
  • Consumul crescut de cartofi, asociat cu un risc mai mare de hipertensiune
  • Muzica lui Mozart și Strauss pentru tratamentul hipertensiunii
  • Cofeina ar putea interacționa cu tratamentul hipertensiunii arteriale
  • Cât trebuie să fie tensiunea arterială normală?
  • Cum se măsoară tensiunea arterială?
  • Tensiunea arterială măsurată la domiciliu – imprecisă în 70% dintre cazuri (studiu)
  • Un nou contribuitor la bolile cardiovasculare
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  •