ecografie cervicala

05-08-2016
ccristyan00
Nu este medic/terapeut
ccristyan00
Salutare, in urma cu o saptamana am descoperit o galma in parte stanga a gatului si una la ceafa, am mers la medicul de familie si mi-a dat un bilet de trimitere la ORL. Am mers la spitalul Clinic Coltea iar in urma consultatiei am primit 2 bilete de trimitere pentru ecografie cervica, unul la Sanador iar altul la spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino. Am mers la Cantacuzino iar acolo am constatat ca trebuie sa platesc 96lei pentru ecografie chiar daca sunt asigurat (lucru pe care nu l-am facut, urmeaza luni sa cer alt bilet).
Este "valabil" un astfel de bilet de trimitere in cazul in care vreau ca ecografia sa fie decontata de casa de asigurari de sanatate ?
https://s32.postimg.org/4o5wodjqd/20160805_102850.jpg

Normal nu trebuia sa imi dea un bilet de trimite din acela cum da medicul de familie valabil 30 zile pe care sa il folosesc in orice clinica ? sau medicul specialist nu poate elibera acel bilet ?
1 comentarii
0
14-08-2016, ora 08:11
Dr. Orl
Identitate neconfirmată
Dr. Orl
Biletul nu poate fi decontat de catre CASMB - este necesar unul roz, precum cel de la medicul de familie. Este posibil ca acel cabinet de la Spit. Coltea sa nu elibereze astfel de bilete.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noduli la gât (noduli limfatici laterocervicali, noduli tiroidieni)
  •