e.coli

18-06-2012
maria-magdalena11
Nu este medic/terapeut
maria-magdalena11
buna ziua
am pierdut o sarcina la 11 saptamani, cauza infectie cu e coli in colul uterin, am facut antibiograma sensibil l a gentamicina si cefiximum m-i sa prescris eficef de 200 mg timp de 5 zile, dupa 4 zile de tratament au inceput sa apara mici scurgeri maronii, care din zi in zi erau mai abundente nu foarte rau dar existau, dupa 2 zile am fost la control scurgerile devenise deja un maro-rosu si in cantitate ceva mai mare, in urma unei ecografii s-a constatat ca sarcina se oprise din evolutie deja de 2 zile, a trebuit sa fac intrerupere de sarcina, si m-i sa prescris din nou tratamentul cu eficef tot 5 zile.
V-as ruga daca se poate sa ma ajutati nu stiu ce sa cred, nu vreau sa cred ca voi scapa foarte greu de acest microb, si daca nu voi scapa si voi ramane din nou insarcinata la fel se va intampla?
Dupa acest tratament trebuie sa repet analizele la secretie si sper din tot sufletul sa nu al mai am
Ce credeti este bn ce fel de antibiotic am luat, credeti ca acest medicament a afectat intr-un fel sau altul sacrcina?din cauza antib.s-a intamplat asa sau intradevar din cauza acestui microb e coli?
Ce ma sfatuiti sa fac, sunt disperata este prima sarcina!!!!!! cum pot scapa de acest microb, chiar afecteaza atat de mult o sarcina?pt ca inainte de a ramane insarcina nu s-a manifestat deloc.
va multumesc din suflet astept rasp dumneavostra
1 comentarii
0
18-06-2012, ora 17:14
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Draga Maria, cazul este complex, un medic tb sa te vada si la consultatie si eco/ analize + tot istoricul medical. Nu putem sa te ajutam cu un raspuns clar pana nu te vedem la consultatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul