E.coli, candida

07-05-2013
Marcela07
Nu este medic/terapeut
Marcela07
as dori sa mi dai un sfat macar in problema pe care o am, cu e coli de care nu pot scapa, am avut e coli vaginal, in urma unui tratament cu antibiotice am scapat, dar in schimb de la antibiotice am facut candida de care nu reusesc sa scap nici cum, si plus de asta am e coli in analiza de urocultura, la fel am luat si pt acesta antibioticele de pe antibiograma la prescriptia medicului specialist, bineinteles dar fara rezultat, pt ca tot reapare, acum am din nou un episod cu urinari mici, dese si usturimi ce sa mai fac?
3 comentarii
0
07-05-2013, ora 22:47
monelus
Nu este medic/terapeut
monelus
diflucan(doza unica), 3 pastile si se iau la o diferenta de 3 zile. de cunoscut ca diflucanul omoara "adultul candida" si prima pastila se administreaza la terminarea tratamentului cu anibiotice. se administreaza si partenerului chiar daca nu are simptome
0
08-05-2013, ora 17:27
Marcela07
Nu este medic/terapeut
Marcela07
imi cer scuze dar nu am inteles bine, iau 3 pastile deodata de ex dimineata, intr o singura zi? iar apoi la 3 zile de pauza mai repet odata aceasi procedura?antibiotice nu mai iau ca nu dau nici un rezultat doar imi slabesc imunitatea, va rog lamuriti ma.
0
09-05-2013, ora 15:28
monelus
Nu este medic/terapeut
monelus
maine luati o doza(o pastila), luni a2-a si joi a 3-a.. local daca exista mancarime sau senzatie de ersura puteti aplica clotrimazol unguent. in multe cazuri sunt suficiente si doar 2 doze de diflucan dar sa fiti sigura luati 3 fiecare la interval de 3 zile. sper sa reusiti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Legumele proaspete și salata - un pericol pentru sănătate?
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Escherichia coli și Staphylococcus aureus, distruse în lumină de intensitate scăzută
  • Reglementările care restricționează consumul de antibiotice în creșterea animalelor, asociate cu o reducere a infecției cu E. Coli la oameni
  • Peptidele din susan au dovedit că pot combate E. coli și S. aureus
  •