Eczema sau ce?!

26-10-2008
Elena B
Nu este medic/terapeut
Elena B
In urma cu un an, mi-a aparut pe fata, pe partea dreapta, o pata alba care se cojea si ma ustura f tare.In timp, pata s-a colorat de un galben sidefiu, arata ca si cum m-am ars si s-a extins. Are inauntru mici brobonele rosii, e f aspra, ma mananca uneori si se inroseste. Din cand in cand se cojeste. Ce poate fi? Mi s-a pus diagnosticul de acnee si mi s-a dat tratament, dar nu am avut nici un beneficiu, dimpotriva, pata se extinde, acum mi-a cuprins o pata din gat si tampla.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Multumesc.
4 comentarii
0
26-10-2008, ora 14:24
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
si eu am avut ceva asemanator si am incercat o gramada de medicamente si o gramada de doctori!!! intr-o zi mi-a recomandat cineva o clinica privata si am mers acolo si mi-au facut analizele.imi apareau pete (rozalii care se cojeau, ma mancau si erau aspre) de la parfumuri si creme.mi-au dat o crema : Locoid (crema).mi-au trecut imediat.peste un an iar mi-au aparut si iar am fost acolo si iar mi-au facut analizele...de data asta iesise k am ceva la ficat si mi-au dat niste pastilute : Aerius ( sunt destul de scumpe) si o crema Triderm.acum nu mai am nimic si pot sa ma dau cu ce fel de parfumuri vreau! mergi la un specialist mai bine sau incearca pastilutele si crema.( o pastila pe zi seara, timp de 10 zile..).multa sanatate!
0
27-10-2008, ora 09:01
Elena B
Nu este medic/terapeut
Elena B
Iti multumesc frumos Allecsandra ptr raspuns.Dar, tie ti-au pus un diagnostic ? In ceea ce priveste cremele, m-am gandit ca as putea avea o alergie si am renuntat la creme obisnuite, acum folosesc numai dermato-cosmetice si nici nu mai folosesc parfumuri :(.Nu ma sterg pe fata cu prosop...nu mai stiu ce sa fac.La doctor nici macar nu au vazut pata galben-sidefie :((.
0
27-10-2008, ora 18:23
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
ba da mi-au pus un diagnostic dar sincera sa fiu nu mai stiu cum se numeste.oricum stiu sigur k a fost de la ficat (avea un nume complicat :)) )...nu stiu ce sa zic.eu am avut si hepatita A acum vreo 12 ani ( asta tot de la ficat e). nici cremele dermato-cosmetice nu te ajuta, s-ar putea sa iti faca mai mult rau.eu nu am avut voie sa ma dau cu nimic.am uitat sa spun k imi iesisera si pe gat unele mult mai mari decat pe fata, si cand faceam baie nu aveam voie sa ma spal pe gat cu gel de dus...doar cu apa. pastilutele alea nu au ce rau sa iti faca daca le iei...(decat ce scrie in prospect dak esti sensibila, ameteli si uscaciunea gurii). mergi la un specialist ca la doctori din astia de familie. bafta!
0
28-10-2008, ora 09:27
Elena B
Nu este medic/terapeut
Elena B
Mi-am facut niste analize de sange, la ficat nu am nimic, la stomac mi-a iesit helicobacter pylori pozitiv, plus colesterolul f marit ( cu toate ca sunt vegetariana si nu mananc nici prajit ).Cremele pe care mi le-ai recomandat sunt pe baza de cortizon si nu imi vine sa le iau fara indicatia medicului.Am fost la clinica particulara la consult, nu la medicul de familie.Oricum, iti multumesc f mult pentru toate raspunsurile tale si pentru incurajari !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: