edeme repetate sub ochi

23-05-2007
Alice V
Nu este medic/terapeut
Alice V
Buna ziua,
Va scriu din disperare de cauza caci nu stiu cui sa ma mai adresez. Pe scurt: la inceputul lui noiembrie, anul trecut, mi s-au injectat cteva grame de hidroxiapatita de Calciu in scop estetic, pentru a inlatura cearcanele de sub ochi. Dat fiind faptul ca mi s-au descoperit de mai multe ori calculi la rinichi, ochii au fost cei mai fectati din acest punct de vedere iar cearcanele nu mai treceau cu nici un tratament. Rezultatul estetic este foarte bun numai ca au aparut alte probleme acum, la fiecare 10-14 zile ma trezesc cu ochii umflati, mai mul dreptul decat stangul, stare ce dureaza 2-3 zile dupa care dispare. Mi s-a spus sa fac investigatii la rinichi dar ecograful arata rinichii curati si analizele de urina sunt fara probleme. Mentionez ca beau 2l de apa plata sau ceaiuri zilnic si nu mananc sare. Cui sa ma mai adresez caci internistul m-a trmis la gastroenterolog, iar acesta dupa ce mi-a depistat un inceput de ulcer fara alte probleme majore dupa cum aratau analizele m-a indrumat catre endocrinolog. Si aici fara probleme, TSH = 0, 874 iar anticorpi antimicrozomiali asenti. Problema mea insa ramane nerezolvata. Ce as mai putea face?
Multumesc
3 comentarii
0
23-05-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
In esenta edemele palbebrale sunt determinate de boli renale sau hepatice, aceste 2 cai trebuie investigate(deci gastroenterolog si nefrolog). Ex de urina si echografia uneori nu sunt suficiente pt a depista precoce o boala de rinichi!
0
15-11-2008, ora 11:36
Sandutz
Nu este medic/terapeut
Sandutz
Salut. pai am si eu o problema. Sub ochiul sting parca ar fi vinat si se mai vad si niste vinisoare. Ce credeti ca ar trebui sa fac ca sa dispara acea parte vinata????
0
15-11-2008, ora 14:39
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Nu e probl sa dispara, probl e sa depistati ce anume este...si cred ca ar trebui inceput cu o hemoleucograma si o coagulograma.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Edemele - de ce reținem apă?
  • Umflătură după operație (umflăturile postoperatorii)
  •