efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!

11-02-2009
catii
Nu este medic/terapeut
catii
acum 21 de zile am fost la urgenta pt ca eram la menstruatie si imi era foarte rau!diagnosticul a fost dismenoree iar mediclu ginecolog mi-a dat microginon!!!in primele zile mi-a fost putin rau dar a trecut!!insa in fiecare zi am stari de greata si dureri de cap cand mai usoare cand mai severe!!si mai in fiecare seara am o stare ca si cand as fi racita.nu mai stiu ce sa cred!!e normal?medicul mi- a zis ca dupa 3 luni abia sa merg la control!!ce sa fac va rog sa imi dati un sfat!!!!e prima data cand iau anticonceptionale!!!va rog din suflet sa imi dati un sfat!!!e normal ce mi se intampla ??????va multumesc anticipat!!!!!
6 comentarii
0
11-02-2009, ora 20:35
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
probabil asa reactioneaza corpul tau la anticonceptionalele pe care le iei. asta pana se obisnuieste corpul cu ele. dar daca iti este asa rau e bine sa mergi la doctor si poate ti le schimba.
0
11-02-2009, ora 22:18
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Anticonceptionalele ar trebui recomandate NUMAI in urma unui consult serios, nu asa la prima vedere...Parerea mea e sa mergi la un ginecolog si sa-ti schimbi anticonceptionalele, e clar ca nu-ti priesc. Te poti adapta la ele, cum foarte bine iti pot cauza multe probleme. Deci fi atenta, pana la urma nu sunt doar niste pastile oarecare. Numai Bine!
0
12-02-2009, ora 06:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca ti-e rau de la Microginon du-te la doctor inainte de termenul fixat pentru control.Nu poti sta asa 3 luni.Probabil cat trebuiesc inlocuite aceste pilule cu altceva.
0
24-02-2009, ora 15:33
catii
Nu este medic/terapeut
catii
va multumesc mult pentru mesaje!!!sapt viitoare o s ama duc la doctor sa vad ce are de zis!!!vreau sa va propun ceva: http://www.magneticmarketing.ro/?r=ba95e6c43ab59096751975591d972cd6 !!daac vreti sa intrati sa cititi si chiar s ava inscrieti!pt cei care stau acasa mai mult e ceva destul de interesant!1multumesc inca o data
0
24-02-2009, ora 15:51
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Am mai dat un raspuns la o postare aici pe forum care era...tot secreta:)). Spun si acum: nu ma intereseaza aceste metode care STIINTIFIC s-au dovedit falimentare si care au adus ceva venituri in plus celor care atrag naivii...Scuze daca am fost diplomata ca o caramida in geam, dar ma irita ca oamenii tin mortis sa fie pacaliti ca apoi sa aiba de ce se vaita...Fiecare sa faca cum il duce capu...Stiu ca atrage faptul ca dai o suma atat de mica, dar trebuie sa vedem fenomenul si in ansamblu...Numai Bine!
0
25-02-2009, ora 12:22
catii
Nu este medic/terapeut
catii
imi cer scuze, chiar va rog sa ma iertati daca am suparat pe cineva dar mie mi s a parut interesant pentru cei care stau foarte mult acasa si nu au ce face!!mai ales ca nu trebuie sa dai nici un ban, e ca un fel de experiment!!!stiu ca atunci cand am avut mult de stat acasa acest gen de lucruri imi mai dadeau ceva de facut!!!!daca nu va intereseaza nu trebuie sa cititi nici macar sa intrati!!chiar nu vreau sa supar pe cineva pentru ca raspunsurile si sfaturile dumneavoastra sunt foarte utile!!!sincer eu cautam munca la domiciliu si am primit asta ieri pe mail nu ma ocup cu asa ceva dar.in fine am zis sa incerc si nu ma consider naiva pt asta pt ca nu investesc absolut nimic!!!!ma scuzati inca o data si sper ca nu am pierdut credibilitatea dumneavoastra!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efecte secundare ale contraceptivelor orale combinate
  • Semnele de alarma in administrarea contraceptivelor combinate
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Dispozitivul care ar putea fi eficient în eliminarea durerilor menstruale
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  •