efectele contraceptivelor?

01-08-2008
Yoanna
Nu este medic/terapeut
Yoanna
Buna ziua! Iau anticonceptionale Yasmin de 4 luni dupa o pauza de 6 luni din cauza unor migrene si colesteroloze biliare. In primele 2 luni am prezentat sangerari neregulate de obicei cand mai aveam 2-3 pilule de luat din blister. In a 3-a luna n-am mai avut nici un simptom. Luna aceasta am luat aprox. 10 pilule din blister si acum prezint o sangerare destul de abundenta si usoare crampe abdominale. Mentionez k am omis sa iau un comprimat mai mult de 12 ore in ziua a 8-a. Ar trebui sa ma prezint la medicul ginecolog?
Va multumesc
2 comentarii
0
01-08-2008, ora 00:00
Alinutzza
Nu este medic/terapeut
Alinutzza
Sangerarea de care vorbesti se numeste spotting si dupa spusele din prospect apare in primele luni, nu este o regula. Ar trebui sa mergi la un medic ginecolog pentru o consultatie. Sangerarea abudenta de care vorbesti nu poate fi spotting, cel mai bine te vede un specialist. Eu doar mi-am dat cu parerea.
0
02-08-2008, ora 00:00
Yoanna
Nu este medic/terapeut
Yoanna
Multumesc pentru parere!
Stiu ca in primele 3 luni de administrare a anticonceptionalelor poti sa prezinti o usoara sangerare...dar eu sunt la a 4-a folie de pilule. Pana ajung la un medic ginecolog orice parere este binevenita.
Va doresc tuturor un weekend placut!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: