Ejaculare cu o cantitate mica de sperma, cateodata lipsa

19-07-2011
Zaric
Nu este medic/terapeut
Zaric
Bunaziua, am fost diagnosticat cu prostatita cronica si trihomonaza, am tratat trihomonaza cu antibiotice, in acelas timp medicul imi facea masaj pe prostata pentru decongestionarea acesteia, cam la 2 luni dupa tratament a identificat o problema: ejaculez daf cantitatea de sperma este foarte foarte mica, cateodata nici nu ai ce vedea, mentionez ca in momentul ejacularii am aceleasi senzatii de placere, contractii continue ale muschilor genitale si cea mai placuta senzatie de golire a prostatei
Va rog cine cunoaste ce pot avea, sa scrie si daca cunoasteti metode de tratare
Am impriesia ca muschii care imping sperma prin uretra sunt atrofiati si nu au forta, ce poate fi?
10 comentarii
0
07-10-2011, ora 17:39
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu esti singurul, si eu cunosc un barbat care nu ejaculeaza cand are orgasm. El nu pare a fi ingrijorat de acest lucru, nu stiu daca e o boala sau nu ce ti se intampla, insa am vrut sa stii ca nu esti singurul caruia i se intampla.
0
02-05-2013, ora 16:35
marian98
Nu este medic/terapeut
marian98
Si eu am avut aceasta problema. Ejaculam foarte putin iar pritena mea ma suspecta ca am alte contace sexuale sau ca ma masturbez, ceea ce nu era adevarat. Imi amintesc ca relatia era destul de tensionata in perioada aceea intre noi. Tocmai asta m-a facut sa recurg la un supliment facut din plante ce se numeste Maxatin. Principala calitate a acestuia e ca mareste volumul ejaculat. Dupa cateva saptamani de tratament situatia s-a imbunatatit vizibil. Ideea e ca nu trebuie sa te alarmezi prea tare ci trebuie sa faci ceva pentru a rezolva problema!
Numai bine!
0
05-06-2013, ora 12:51
radu901
Nu este medic/terapeut
radu901
Maxatin ajuta doar la marirea cantitatii ejaculate. E introdus destul de recent pe piata din Romania si sincer eu nu am mai gasit pe net produse care sa fie concepute pentru acest lucru! Ma bate gandul sa incerc si eu o cutie de curiozitate!
0
13-06-2013, ora 14:15
marian98
Nu este medic/terapeut
marian98
Nu stiu daca e chiar atat de recent pe piata, ca asta nu m-a interesat. Pe mine ma interesa mai mult cum pot sa-mi rezolv problema:)
0
25-07-2013, ora 10:52
radu901
Nu este medic/terapeut
radu901
Salut!
Pana la urma mi-am luat si eu o cutie! M-am mai interesat intre timp pe niste sit-uri din afara si lumea vorbea de bine produsul. Acum o afectiune capitala nu am, ce mi se poate intampla e ca produsul sa nu isi faca efectul pe metabolismul meu si atunci raman cu ce am! Asta sa fie toata paguba mea:). Dar si daca functioneaza atunci in mod sigur viata mea sexuala va fi alta! Nu intentionez sa obtin cine stie ce rezultate ca actorii porno, dar o imbunatatire cred ca m-ar ajuta!
0
31-07-2013, ora 10:43
dragomiremil
Nu este medic/terapeut
dragomiremil
Otilia, barbat care sa nu ejaculeze deloc nu cred ca exista. Poate ca ejacula in cantitati mici!! Dar cum zic baietii de mai sus daca respectivul lua niste mxatin probabil ca alta era situatia:).Incredibil cate probleme pot exista pe lumea asta legate de disfunctiile sexuale!
0
06-08-2013, ora 12:56
andrei011
Nu este medic/terapeut
andrei011
Problemele astea legate de ejaculare pot sa provina si de la anumite afectiuni ale aparatului sexual masculin. Foarte multe persoane se confrunta cu astfel de probleme indiferent de varsta sau de rasa. Totusi atunci cand te confunti cu asa ceva trebuie sa faci tot ce sta in putere pentru a-ti vindeca problema si pentru a reusi sa ai o viata sexuala de invidiat intr-un timp relativ scurt. Voi spuneti aici de produsul Maxatin, dar cu siguranta exista si alte produse care pot aciona la fel de bine in vindecarea problemei respective.
0
26-08-2013, ora 13:33
radu901
Nu este medic/terapeut
radu901
Am terminat cura cu Maxatin ieri. Nu pot spune ca s-a marit cantitatea extrem de mult, dar ceva imbunatatiri sunt. Cred ca si din cauza faptului ca a fost doar o singura cutie rezultatele nu au fost prea mari. O sa mai fac o pauza o saptamana si poate mai incep inca o cura. Nu m-a deranjat suplimentul asta in timpul curei, adica sa-mi dea stari de ameteala, voma sau alte efecte din astea secundare.
0
14-10-2013, ora 09:50
costel10
Nu este medic/terapeut
costel10
Ai simtit efecte adverse in timpul curei cu acest supliment? As lua si eu suplimente, dar ma cam tem de efectele secundare si tocmai din cauza asta ma informez foarte mult inainte de a cumpara ceva. Suplimentul de care discutati voi, mi se pare interesant deoarece actioneaza in mai multe directii pentru sanatatea sexuala. Din ce am citit conteaza destul de mult si starea generala de sanatate din timpul tratamentului.
0
06-11-2015, ora 10:27
Mancilo
Nu este medic/terapeut
Mancilo
Plantele si alimentatia pot sa fie ele in sine leac pentru anumite afectiuni. Trebuie doar sa ne documentam.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.