Ejaculare Precoce

07-11-2017
alyn232
Nu este medic/terapeut
alyn232
Buna ziua.Am 21 de ani si sufar de ejaculare precoce.De cand ma stiu mi-a fost greu sa-mi controlez gandurile cu privire la sex, totul este foarte intens pentru mine, fapt care ma face sa ejaculez imediat.Ultima oare am ejaculat inainte de penetrare si de atunci nici nu-mi mai vine sa-mi rog prietena sa mai incercam stiind ca eu nu prea am ce sa incerc, doar sa ma fac de ras.Sunt o fire mai anxioasa de fel dar nu cred ca anxietatea mea este problema principala intrucat imi este foarte greu sa aman ejacularea chiar si atunci cand ma masturbez..acolo fiind singur. relaxat si linistit, anxietatea iesind din discutie.Am inceput sa practic exercitii Kegel dar nu cred ca ma pot ajuta avand in vedere gradul de excitabilitate la care ajung in timp foarte scurt.La fel si metodele start-stop si squeeze nu sunt potrivite intrucat intervalul dintre start si stop ar consta in 1-3 penetrari..
Cum credeti ca ar trebui sa gestionez problema? Puteti sa-mi recomandati niste exercitii care sa scada gradul de excitare?
3 comentarii
0
07-11-2017, ora 18:59
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, in primul rand trebuie evaluata corect situatia si abordata corespunzator evaluarii. Factorii sunt complecsi si solutiile vor fi complexe. Este foarte probabil ca va fi vorba despre o combinatie între un tratament medicamentos si psihoterapie (terapie sexuala). Recomandarea mea este de a merge la un control la un urolog-sexolog si la un psihoterapeut cu experienta in sexologie.
1
07-11-2017, ora 20:29
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună seara!
În spatele oricărui comportament se află o cauză ce trebuie depistată pentru a se rezolva problema. De aceea ai nevoie de un diagnostic corect, pentru a se depista adevărata cauza.
Așa cum ți-a recomandat și colegul meu ai nevoie să mergi la un urolog și la un psihosexolog pentru a afla dacă e o cauză organică sau emoțională. Bune rezultate se obțin combinând tratamentul medicamentos cu terapia sexuală.
Sănătate și curaj, pentru că e o problemă rezolvabilă.
0
09-11-2017, ora 00:43
alyn232
Nu este medic/terapeut
alyn232
Vă mulțumesc pentru răspunsuri.O să mă adresez unui urolog în primă fază.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: