ejaculare precoce

10-11-2009
costelus_cc
Nu este medic/terapeut
costelus_cc
de un an de zile am o ejaculare foarte rapida.Acest lucru ma face sa ma simt foarte naspa in timp ce fac dragoste.Ce ma sfatuiti ?
3 comentarii
0
14-11-2009, ora 13:31
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
deci inainte dura mai mult? ce varsta ai? faci dragoste rar?ai schimbat partenera in acest ultim an? la aceste intrebari trebuie sa ti raspunzi si poate vei gasi cauza in primult rand si ulterior o solutie.
0
23-11-2009, ora 13:32
silkyboy
Nu este medic/terapeut
silkyboy
buna ma numesc emil si trec si eu prin aceasta problema am 19 anu am o viata sexuala normala dar de un timp sufar si eu de aceasta ejaculare precocee si nu stiu ce pot sa fac sa scap de aceasta senzatie neplacuta care nu ami dauneaza numai mieci si partenerei si relatiei mele. pur si smiplu cand saunt peste ea detin controlul ma stapanesc o duc mult si bine dar cum schimbam pozitia se urca ea pe mine face cateva miscari si ma face praf in mai putin de 2 minute ce as putea face??????? va multumesc mult
0
20-07-2010, ora 13:47
vju
Nu este medic/terapeut
vju
Te rog sa-mi spui de unde iti procuri pastilele climinax? si cum ai procedat la administrarea lor?Astept si de la altii pareri despre acest produs.
precizez ca in ultimul timp ma confrunt cu aceasta problema (ejaculare prococe) si in plus vad ca nici nu mai tine erectia (am 35 ani).
Ajuta aceste pastile??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: