Ejaculare precoce

13-03-2007
jony38
Nu este medic/terapeut
jony38
Am 40 de ani, sunt casatorit, un copil.De mai multi ani sufar de ejaculare precoce.Acum am ajuns la, , performanta" sa ejaculez imediat dupa penetrare sau dupa cateva secunde.Inainte nu a fost asa, era totul in regula.As vrea sa stiu daca la Galati exista cabinet medical pentru aceste probleme.Ce sfaturi imi dati ?.Multumesc anticipat.
4 comentarii
0
19-03-2007, ora 00:00
oana maria popescu
Identitate neconfirmată
oana maria popescu
Pentru a fi sigur ca nu este vorba despre o problema organica puteti apela la medicul de familie pentru un set de analize: glicemie, hemoleucograma, etc. Fiind o problema cu aparitie brusca este foarte posibil sa nu fie organica, ci psihologica, si medicul de familie v-ar putea recomanda o clinica de specialitate sau un psihoterapeut in Galati. dr. Oana Maria Popescu
0
25-01-2017, ora 10:38
pelinel
Nu este medic/terapeut
pelinel
Ejacularea precoce nu prea are leac. Am vazut pe net produse ca prematrol sau climax control oru Stud ca pot sa ajute, dar imi este greu sa cred ca pot sa inlature in totalitate aceasta problema.
0
31-01-2017, ora 07:11
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Pelinel, daca zici ca nu are leac, de ce mai recomanzi leacuri?
Si eu am momente de slabiciune dar reusesc sa ma controlez. Una dintre metode este incordarea musculaturii abdominale. Asta ajuta partenera oferind o baza solida pentru clitoris. Iar tie incep sa ti se incarce muschii cu acid lactic. Asta produce durerea aia surda ca o arsura. In felul asta receptorii placerii sunt distrasi iar nivelul excitatiei scade.
Probeaza!
0
09-06-2017, ora 11:00
popinea
Nu este medic/terapeut
popinea
Trucurile si exercitiile intr-adevar pot sa ajute destul de mult la asa ceva si sa nu uitam mai e si psihicul. Partea psihologica are un rol extrem de mare. Controlul ejacularii se poate face si prin aceste metode.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: