Ejaculare precoce

24-02-2015
Ryder619
Nu este medic/terapeut
Ryder619
Salut
am o problema (imi e frica sa fac sex cu o fata deoarece imi dau drumul foarte repede cind masturbez si nu vreau ca ea sa rida de mine sau ceva de genul)
am incercat exercitii, niste pastile am comandat de pe net dar nu a ajutat nimic.
22 ani
poate sint ceva sprayur sau mai stiu ceva care mar putea ajuta
5 comentarii
0
25-02-2015, ora 05:03
Sergiu Me
Nu este medic/terapeut
Sergiu Me
Salut!
Masturbarea nu este foarte indicata pe termen lung deoarece iti micsoreaza rata de sensibilitate in viata reala, cu partenera. Adica, ajuni sa te simti mai in largul tau cand esti singur si te masturbezi, decat cu o fata/ femeie langa tine. Daca mai adaugi si filme de adulti pe langa, stresul si teama care apar cand vei fi cu o persoana reala, cresc. Exista o multime de studii pe tema asta. Ce iti recomand eu:
- mananca alimente afrodiziace - gasesti pe net - goji sau scoici, de pilda
- in noapte actului sexual, evita alcoolul
- incearca sa respiri adanc si profund de cateva ori, ori de cate ori iti vine teama ca nu vei face fata sexului cu ea
- ia-o usor... nu te grabi
- cat priveste pastilele de pe net, unele nu sunt bune. Documenteaza-te bine inainte sa bagi in corpul tau ce nu sti. Eu am folosit Performer Blue - e ceva nou si natural si la mine a mers, cand altele nu si au facut efectul. Recomand cu caldura.
Numai bine!
0
07-04-2015, ora 10:52
rolandino
Nu este medic/terapeut
rolandino
Interesant ce spui Sergiu. Asa este majoritatea pastilelor isi fac efectul diferit pe fiecare metabolism in parte. Trebuie sa experimentam foarte multe produse pentru a ajunge la produsul care ne ajuta intr-adevar. Referitor la celelalte sfaturi sunt foarte bune si de un real folos.
0
05-08-2015, ora 10:06
tiberiupo
Nu este medic/terapeut
tiberiupo
Problemele de natura sexuala pot sa apara si pe fond psihologic. Din aceasta cauza sunt multe cazuru in care problema se rezolva de la sine fara sa mai fie nevoie sa se intervina medicamentos.
0
08-10-2015, ora 00:10
dani1809
Nu este medic/terapeut
dani1809
Aceeasi problema o am si eu ( in 1-2-3 min sunt terminat ) ! Prietena ma intelege, dar eu nu sunt multumit de ceea ce fac, sunt disperat nu stiu ce sa ma fac sa scap de problema asta! Am incercat tot felul de chestii cu exercitiile kegel, cu masturbatul inainte de actul sexual, am facut pauza 3 -4 saptamani ( atunci este si mai rau), sa ma gandesc in alta parte ( ceea ce este putin imposibil) si niciun rezultat! Am inceput viata sexuala la 18 ani acm am 20.. Adevarul este ca o facem si cam rar in ultima perioada...cand era mai des 2-3-4 ori pe saptamana dura mai mult actul ( nu cine stie ce 10 min ) dar acum foarte putin.As dori un raspuns concret cu o rezolvare ca am citit tot felul de comentarii dar nicio rezolvare. ( Din punct de vedere al imaginatie sexuale stau foarte bine, si ma gandesc si foarte mult la sex, am incercat sa nu ma mai gandesc dar nu se poate :)) ). Un sfat ceva cat mai rapid, ca acm ma mai place si o alta tipa si mi-e frica sa ii propun cv deoarece ma gandesc ca o sa dureze doar un minut si gata!
0
09-11-2015, ora 18:38
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Din ce povestesti Dani, situatia pare sa aiba la baza mai degraba o origine psihologica. Ar fi poate folositor sa incerci cateva sesiuni de psihoterapie

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: